Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

2/10/12

Varaslähtö Ystävänpäivään! Vaihto Irmelin kanssa * Valentines day exchange

With Irmeli we had a Valentines day exchange once again. I do not remeber did we start this in 2008 or 2009... but I sure hope she wants to keep this exchange going in the future too :) In these pictures you can see what I sent to Irmeli and what a lovely bag I got from her! The box´s chart is from a book Au fil du temps gui passe Cartonnage et point de croix (Isabelle Haccourt-Vautier&Catherine Anguelu). Irmeli´s stitching in the bag is Tralala´s chart and she used Atalie´s and DMC flosses.


Meillä oli jälleen Irmelin kanssa ystävänpäivävaihto. Moneskohan tämä jo oli? Aloitimmeko 2008 vai 2009, en nyt muista. Mutta perinne tämä joka tapauksessa on ja toivon, että Irmeli haluaa kanssani tätä perinnettä jatkaa :)

Me molemmat olemme ilmeisesti malttamattomia, koska avasimme ystävänpäivävaihdot ennen varsinaista päivää 14.2. Suotakoon se meille, sillä kuka sitä nyt kestää odottaa päivätolkulla, jos vaihto on kotiin saatu!

(kuvat saa klikattua isommiksi)

Minulta Irmelille * From me to Irmeli
Minä kokeilin jotain uutta, tein Irmelille rasian. Kanteen on kirjailtu sana ystävyys ranskaksi eli amitie. Malli ja idea on kirjasta Au fil du temps gui passe Cartonnage et point de croix (Isabelle Haccourt-Vautier&Catherine Anguelu). Pistelylangat on DMC:n värit 522 ja 760. Ps. Irmelin blogissa on hienommat kuvat!

Rasian kanteen sisäpuolelle keksin laittaa neulatyynyn. Sisälle ujutin muutamia pikkujuttuja; pitsinauhaa ja ruusukkeita.

Meillä oli vaihdossa varsin helpot säännöt: yksi pistely ja mukaan muutama pala kangasta viimeistelyyn.


Irmeliltä minulle * From Irmeli
Nappasinpa kuvan paketistakin, kun se oli niin nätti (kuva on väärinpäin, koittakaahan niskajumppaa...

"Toivottavasti tykkäät pussukasta" kirjoitti Irmeli kortissaan. Jaa-a, mitäs tohon nyt sanoisi. No en tykkää. Sillä tykkään ihan mahdottomasti! Tämähän on todella nätti ja niin hienosti ommeltu, että minulla meni tovi tajuta, miten tämä on kasattu. Todella kaunista työtä niin pistojen kuin ompelunkin osalta. Pistelyn malli on Tralalan ja langat joita Irmeli käytti ovat Atalien ja DMC:n

Sain nämä nätit kankaat, joista kaksi vasemmanpuoleista on ohutta huopaa. Näitä voi tosiaan käyttää nukkisharrastukseen! Kiitos ajatuksesta :) Mukana oli myös huopainen pöllö-koriste sekä kivaa metrimittanauhaa. Kiitos!

Kiitos Irmeli ihanasta vaihdosta! Hyvää ystävänpäivää ihan kaikille sitten ensi tiistaina!

11 comments:

 1. Kiitos kaunis vielä tätäkin kautta :)

  ReplyDelete
 2. Wau miten hieno rasia, niin siististi tehtykin että ei voi kuin ihailla!

  ReplyDelete
 3. Voi tuota rasiaa! Se on niin tyylikäs ja kaunis. Tykkään. Hieno on myös Irmelin sinulle tekemä ystävänpäivälahja.

  ReplyDelete
 4. IHANIA!! Sekä sinulta että sinulle :D

  ReplyDelete
 5. Upeat viimeistelyt molempien töissä-ootte kyllä tosi taitavia :) :)

  ReplyDelete
 6. tuota rasiaahan voisi ihailla vaikka kuinka ja mitenkähän se oikein on kasattu, samaa voi ihmetellä pussukasta. Todella kauniita molemmat:)

  ReplyDelete
 7. Aivan ihania nuo teidän vaihtojutut. Tuota rasian mallia olen kirjasta ihaillut mutta enpä ole ehtinyt tai tohtinut... Ihailen teitä taitavia viimeistelijöitä! :)

  ReplyDelete
 8. Tosi kaunis vaihto, molemmin puolin!

  ReplyDelete
 9. Ihanat vaihdot teitte toisillenne! Kiitos Kirsi kivasta kortista, jonka löysin postilaatikosta tänään. Pöllö-tarra paljasti kuka tuntemistani Kirseistä oli asialla! Osaat sitten yllättää!

  ReplyDelete
 10. Joo-o, pitikin sitä sanomani, että kiitos hauskasta kortista! (Minäkin vähän mietin, että kuka kaikista Kirseistä, mutta postileimasta päättelin - kun oli mennyt Hgin kautta - että sinä varmaan :).)
  Tuo munkki ja hillo -lausahdus on oivallinen; täytyypä yrittää pitää mielessä!
  Että oikein hillokasta ystävänpäivää sinnekin!

  ReplyDelete
 11. Ihana vaihto teillä Irmelin kanssa. Niin kaunis rasia ja pussukka.

  Kiitos sinulle ystävänpäiväkortista ja hyvää ystävänpäivää!

  ReplyDelete