Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

10/1/11

Antoisa, mieltä myllertävä ristipistotapaaminen Niinalla

Mitenkähän pukisin sanoiksi tämän päiväisen ristipistotapaamisen... siellä nimittäin tapahtui muutamia sellaisia juttuja, jotka olivat ehkä liikaa minulle yhden päivän aikana :) Ensinnäkin, yksi tapaamiseen tulleista uusista tuttavuuksista eli Anette, oli ihka aito nukkisihminen. Hänen nukkekotinsa esitellään Nukkekotielämää-kirjassa, jota Emma ja minä luemme kuin raamattua. Voitte arvata, että minulla pikkaisen meni pasmat sekaisin :) Tästä nukkispuolesta ja miniatyyripistelyistä voit lukea Pikkuista-blogistamme!

Sitten tapaamiseen osallistui toinenkin uusi tuttavuus, Anna, joka kaivoi kasseistaan niin uskomattomia töitä, upein viimeistelyin, että minä en pysty niitä tässä kuvaamaan. Niinalla varmaan on hänen bloginsa osoite... odotellaan, kyllä se blogi löytyy, voitte sitten käydä katsomassa. Ihan oikeasti olin aivan mykistynyt ja kun nämä ihanuudet tulivat kehiin juuri, kun olin pikkaisen ehtinyt toipumaan Anetten tapaamisesta, ja kaikista miniatyyripistely-ihanuuksista joita hän esitteli, ja asioista, joita hän vinkkasi ja neuvoi, niin siinä oli yhdelle päivälle aika paljon sulattelemista. Sulattelu jatkuu vieläkin...

Mukana oli myös Danielle, uusi tuttavuus hänkin ja hänellä oli mukana mm. upea Marysen kuukausi-freebie, jossa nätti talomalli joka kuukaudelle. Ja sitten ne vanhat rp-kaverit, jo niin tutuiksi tulleet Jaana, Virpi, Katri, Ressu, Pinja, Mia, Johanna ja tietysti tämän päiväinen emäntämme Niina - oli tosi mukava tavata taas!!! Kaikkea kivaa oli näytillä ja tekeillä. Päivä oli mitä antoisin! Kiitos Niinalle ja kiitos Jaanalle, Ressulle ja Johannelle myös tarjoiluista.

Minulla oli mukana vain yksi työ, jonka halusin aloittaa. Tiesin etten pitkälle pääse, mutta jospa alkuun kuitenkin. Malli on Dimenstions:n Barbara Mock:n Christmas Critters-mallilehtisestä, malli nimeltä Christmas belles eli nuo suloiset lehmät :)


Tuon mallikuvassa näkyvän kisun olenkin pistellyt jo aiemmin.

Ai niin, ihan meinasi unohtua! Johanna toi tapaamiseen mukana kankaita ym. joita ei enää tarvinnut. Leikkailtiin niitä paloiksi ja tämmöisiä nättejä kankaita kulkeutui meille + tuo lasten pistelyjuttu. Kiitos Johanna :)
Kirjat ostin Niinalta muutamalla eurolla.

9/30/11

Päivä Tampereella

Minulla oli keskiviikkona kiva päivä, kun tapasin Maijan ja ihastuttavan tyttärensä Tampereella. Me tavattiin jo klo 9.00 rautatieasemalla ja jaksettiin ihan illan suuhun asti! Oli todella hienoa tavata, vieläkin huokailen mukavaa päivää muistellessa. Päivä meni iloisesti ja nopeasti. Shoppailtiin nauhoja, nappeja, lankoja ja tietenkin koluttiin myös sisustuskauppoja ja vaatekauppoja. Ja mikäs nautinnollisempaa kuin välillä istahtaa kahville tai syömään kunnon lounas. Loppupäivästä alkoi kyllä väsymys voittaa, sillä aloin sekoilla puheissani, mutta siitä onneksi seurasi kunnon naurut vedet silmissä :)

Kantriinasta (sisustuskauppa) ostin todella kauniin väristä samettinauhaa ja tuon koristeen. Teen käsikorun näistä. Kuvassa näkyy myös langat jotka ostin käsityökaupasta.

Me olimme sitten ilman mitään sopimusta ottaneet toisillemme mukaan pienet ristipistoaiheiset lahjatkin, minä sain Green Gaten kauniin liinan, nätin Valerie Pfeifferin Blossom buddies -kitin ja nukkekotiin ompelukoneen! Kiitos kiitos. Minun lahjoistani ei kuvaa olekaan, mutta ehkä Lumivalko ja Ruusunpuna -blogissa jossain vaiheessa näkyy.

Huomaan, että kuvassa heijastaa niin ettei tuo lintu-mallin kuva näy. Otetaanpa siis siitä oma kuva perään... Tässä kuvassa näkyy lahjat, jotka sain, sekä tekemäni ostokset (paitsi ne salaiset :) Ostin siis nauhoja, skootterin Lundby-nukkekotiin ja tulevaan nukkekotiini sohvan, sohvatuolin ja pöydän.

Siirry tästä linkin kautta katsomaan tarkemmin nukkisaiheiset ostokset: sohvakalusto, pikku esineet, Emman uuteen Lundby-taloon upea keittiö sekä mihin sijoittui lahjaksi saatu ompelukone :)