Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

4/19/11

Wau mitä yllätyspostia - A real surprise mail for me

The Sweetheart Treen B is for Bunny -malli - eikö olekin ihana. Ja mukana paketissa on helmet ja muut koristeet. Tämän ihanuuden minulle lähetti Maija ja kyse on siis siitä, että meillä oli privana pääsiäisvaihto ja Maija oli CC:sta tilannut tämän minulle vaihtoa varten. Tilaus kuitenkin viivästyi ja sain tilalle ihanan Madame Chantilyn ristipistomallin "Ah, l´amour".

Mutta kuinkas ollakaan, nyt Maija lähetti tämänkin, kun CC:sta oli tilaus lopulta tullut. Tämä oli todellinen ylläri. Kun postiani eilen availin, niin ihmettelin kovasti, että mikä tämä kuori voi olla, kun sisällä tuntui tosiaan olevan muutakin kuin "vain" paperia :) Kiitos ihan hirmuisesti, on niin herkkä ja kaunis malli!

IN ENGLISH
Maija send me this beautiful The Sweetheart Tree´s "B is for Bunny" -chart with beads and charms. We had a privat easter exchange and this was suppose to be in my packet but the delivery from CC was late and instead I got also so beautiful Madame Chantily´s chart "Ah, l´amour". But now, when Maija finally got her CC order, she sent me this! I was really surprised - thank you Maija so much :)

4/17/11

Kevät ja värit - Pääsiäinen ja kortit * Spring and colors

Oi ihana huhtikuu :) Kävin perjantaina töiden jälkeen kaupoilla ja väri-ikävässäni päädyin hamstraamaan lapsille kesävaatteita - eihän näitä värejä voi vastustaa! Miksi se onkin niin, että kesällä, kun on muutenkin väriä esim. luonnossa - on vihreää, on kukat, sinitaivaat ja järvet - niin silloin käytämme värikkäitä vaatteita, sisustamme terassit iloisiin väreihin jne. Kun taas talven hämäränä vuodenaikana käytämme ruskeaa, sinistä ja maanläheisiä sävyjä, vaikka juuri silloin värien muuten puuttuessa, olisi syytä itsensäkin piristykseksi käyttää enemmän värejä. Vai onko se niin, että me ihmisetkin "nukumme talviunta" eli olemme talven pimeät silleen hiljakseen ja vaatimattomasti jaksaaksemme taas keväällä ryömiä kodeistamme pihoille hillumaan värikkäissä vetimissämme :)

No, oli miten oli, tämä tyttö ainakin heräsi talviunesta ja ihailee värikästä vaatekasaa ruokapöydän päällä:
Ja jotain kivaa myös äidille, kyllä nyt huulet rusottaa ja ripset räpsyy :)


Myös kodissa on väriä ja mikä onkaan helpompi tapa piristää tilaa kuin kaunis kukkakimppu maljakossa.

Virpojan perussetti. Näistä tyttären kanssa tehtiin iso kasa virpomisoksia ja noin hurja noita meiltä lähti aamulla matkaan :)

Väri-iloittelua päsiäiskorteissa
Olen taas tuunaillut kortteja, se on kivaa! Viimeksi tein niitä ystävänpäiväkortteja ja nyt tietenkin ajankohtaisia pääsiäiskortteja. Osa on kulkeneita, osa uusia. Joku sai minulta ystävänpäiväkortin, nyt joku voi saada pääsiäiskortin... oli myös ristipistotuttuja joille olisin halunnut lähettää kortin, mutta minulla ei ollut osoitteita.

Toivotan joka kortille onnea matkaan ja odotan mielenkiinnolla saajien kommentteja, että ovatko nauhat ja koristeet pysyneet postimatkan ajan kiinni!

Pääosin tuunasin kortteja siten, että virkkasin reunukset. Mutta joissakin korteissa on muutakin...

Tässä kortissa on pupu saanut kaulaansa nauhan ja rusetin. Tämän kortin vastaanottajaa ei liene vaikea arvata :) Tietenkin eräs pupuja rakastava, mutta kylläkin hieman epäonninen pupujen suhteen...

Tässä kortissa on pitsinauha ja rusetti.


Tässä kortissa pupu sai hameen helmaansa pitsin ja munatarjottimelle vähän kiiltäviä lisämunia :)


Postin verkkokaupassa olen teettänyt oman postimerkin. Kuvassa oleva lankakerä on yksityiskohta ristipistotyöstä, joka on omasta Love to stitch -mallistani I love green.
Omia postimerkkejä voi tilata Postin sivulta www.posti.fi ja sieltä klikkaa "kauppa" ja sen jälkeen "Tilaa postimerkkejä ja postikortteja omista kuvista".

IN ENGLISH
I am missing colors after a long winter time. So, on Friday I bought colorfull clothes for my children. And some make up for my self. Now shall mother have red lips and long eye lashes :) Why is it so that on summer time, while there is a lot of colors in the nature and the nights are light, we use colorful clothes and in winter time when there is no colors, we use brown etc...

I have decorated some easter postcards and wish the charms and bows will be attached still when the cards arrive!