Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

5/11/11

Vaviskaa pistelijät - uusi sukupolvi jyrää meidät! Kaunis bling bling -vaihtoni saapui * A beautiful bling bling -exchange

Mutta tämä vapina on vain positiivista! Uusi sukupolvi saa jyrätä meidät uusilla ideoillaan ja taidoillaan - kaikkihan me opimme toisiltamme. Mutta todellakin, sain tänään bling bling -vaihdon Ruusunpunalta, hän on 15-vuotias ja aloitellut pistelemään äitinsä innoittamana. Jos jo näin alkuvaiheessa tekee tällaisia vaihtoja, niin mitä tapahtuukaan muutaman vuoden päästä, kun on saanut lisää ideoita, kokeillut uutta jne. Oikein paljon onnea Ruusunpunalle ensimmäisen vaihdon jälkeen, täyskymppi!
Olin toivonut korurasiaa ja sellaisen sain. Tämä on todellakin suloinen ja se päätyy yöpöydälleni. Sisälle laitan koruja, joita säilytän sellaisissa organza-pusseissa.

Mukana oli myös kauniita pieniä helmiä, lankatokka, nätti nappi ja kortti. Pistelyaihe on kaunis ja minun lempikukkani ruusu. Kiitos todella paljon mieleisestä vaihdosta!

IN ENGLISH
Today I got my Bling bling -exchange from Ruusunpuna and I am amazed! She is only 15 years old and this was her first exchange. A real talent I must say :) Thank you so much for this lovely exchange, I love it.