Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

4/15/11

Ohje: sisätyyny näppärästi valmiista tyynystä

Kun eilen illalla tein nuo laatikonpäällystysohjeet (ed. postaus), niin ajattelin koota oikean puol. palkkiin ohjelistan niistä jutuista, joista minulla oli valmiit kuvat eli löysin pistellyn postikortin ja tyynyn ohjeen. Pistellyn kortin ohje oli jo valmiina Pretty exchanges -blogissani, mutta tyynystä en kai ole vielä mihinkään postannut, joten tein sen nyt :)

Valmis sisätyyny on helppo pienentää haluamaansa kokoon. Jos pienennät neliöksi, tee ohjeen mukaan kahdella sivulla. Pitkulaiset tyynyt on kivoja ja jos sellaisen päätyy tekemään, voi jättää tyynyn leveyden ja poistaa vähän ylimääräistä tavaraa. Tämä ohje on nyt pitkulaiselle tyynylle, kas näin:

1. Minä suosin Ikean 1 euron tyynyjä. Ei ole ainakaan hinnalla pilattu :) Mikä vaan tyyny käy.

2. Leikkaa haluamasi sivu auki ja poista ylimääräinen täyte. Ota täyte talteen, sillä sitähän voi käyttää vaikka mihin!

3. Kiinnitä reuna nuppineuloilla.

4. Ompele reuna käsin yhteen.

5. Laita tyyny tyynynpäällisen sisään. Valmis :)

6 comments:

 1. onpas ihanan talvinen tyyny.
  Näppärä tapa pienentää sisätyynyjä. Eipä ole Ikean tyynyt hinnalla pilattu, sääli kun täällä päin ei vielä ole Ikean liikettä. Vaasaan on puhuttu, että tulisi, mutta saapi nähdä:)

  ReplyDelete
 2. Kiitos hyvästä ideasta! Pilvin pimein on noita töitä tuolla odottelemassa että raaskisi sisustyynyt ym ostaa, mutta tuohan tekee asian monin verroin halvemmaksi. Myös rasia-idea menee korvan taakse.... :)

  ReplyDelete
 3. Ihana idea ja kaunis tyyny

  ReplyDelete
 4. Kiitos kivoista ohjeista. Tuo laatikon päällystys oli hyvin opastettu! Todella, tyynyjä voi pienentää, monia asioita ei edes huomaa, vaikka sitten ne tuntuvatkin ihan itsestään selviltä kun joku antaa vihjeen.
  Aurinkoista viikonloppua!

  ReplyDelete
 5. Kiitos kivoista ohjeista! Erityisesti tuo laatikon päällystäminen oli hyvä ja selkeä, juuri noin sen viikonloppuna selityksestäsi ymmärsinkin, nyt se on aivan vesiselvä! Ja ei kun laatikkoja hankkimaan....

  ReplyDelete
 6. Kiitos vinkeistä, tosi hyviä.

  ReplyDelete