Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/3/11

Mukava ristipistotapaaminen pikkujoulun merkeissä


Meillä oli tänään kauan odotettu ristipistotapaaminen. Kotia olin koristellut jo joulukuntoon tämän päiväisiä pikkujoulujamme varten. Ajattelin, että tulee enemmän "pikkujoulumainen" olo :) Meillä oli vieraana Anni, Niina, Ressu, Pinja, Katri, Outi, Sari, Maajo, Mari, Mia, Daniela ja Tarja. Päivä oli, kuinkas muuten kuin erittäin kiva, mutta tällä kertaa olin vieraiden lähdettyä ihan jossain ihme sfääreissä. Tuntui, että en palaudu ollenkaan. Asian ymmärtää kun kuvittelee itsensä asemaan jossa saa vieraiden lisäksi 48 joulupakettia, pikkujoulupaketin ja uskomattoman läjän tuliaisia. Kaikkea ihanaa liikaa yhdellä kertaa, myönnän. Nämä olisi pitänyt jotenkin ripotella :)

Päivä sujui taas vauhdilla, aika kuluu rp-tapaamisissa nopeammin kuin normipäivänä. Pizzakuskikin joutui tulemaan ihan keittiöön asti ja sekosi konsepteissaan niin, että unohti pankkikortin lukulaitteen meille. Yritin sillä rahastaa naisia päivän päätteeksi, mutta ei he suostuneet enää vinguttamaan korttejaan :)

Muiden blogeista varmaan löytyy postausta siitä mitä on päivän aikana pistelty. Kaikilla pistelyjä ei välttämättä tullut paljoakaan tehtyä, tai siis ainakaan minulla, sillä aikaa menee niin paljon toisten töiden ihasteluun, lehtien, kirjojen ja mallien lukemiseen ja lisäksi meillä oli vielä "nukkekotitapaaminen" yläkerrassa :) Nauroimmekin, että voi valita, osallistuuko alakerran rp-tapaamiseen vai yläkerran nukkistapaamiseen. Minä olin pihdannut yhtä salaisuutta nukkisaiheen tiimoilta ja kun se tänään on paljastettu, päivitin siitäkin kuvia tänne. Päivitän myöhemmin kuvia myös nukkisaiheisista tuliaisista, jotka ei näy näissä kuvissa. On se niin suloista, kun Emman ja minun nukkisharrastustakin niin muistettiin!

Minun päivän aikaansaannokseni on tämän nukkekodin ruusuisen maton aloitus

Tässä runsaat ja ihastuttavat tulisiaiset, mutta en enää pysynyt kaikkien kohdalla kärryillä keneltä mikäkin tuli! Ja sain kolme joulukalenteriani. Voitte varmaan kuvitella, että tämä kaikki oli vähän liikaa, joten suottehan anteeksi jos en ihan kaikkia muista tarkalleen (please korjatkaa kommentteihin jos jotain puuttuu tai olen nimennyt väärin). Marilta sain kivat muffinivuuat, Sari toi kauniita kankaita, samoin Tarja ja Katri oli pistellyt tosi nätin muistikirjan kannen koristeen. Kuvassa ei näy Minnan tuoma vuosikertaglögi tai Maajon tuomat makoisat piparit eikä usemman tuomat Fazerin siniset, jotka äkkiä kiikutin piiloon, ettei muu perhe vain tiedä talossa olevan sellaista herkkua!

Outi oli virkannut minulle pöllö-tyynyn. Eikö olekin hieno!

Danielan nätti lahjalaatikko, kortti ja todella kaunis joulukoriste, joka on muuten hänen oma mallinsa!

Sarin taidokkaasti neuloma joulukuusenpallo, ihastuttava värivalinta tässä :)

Mian kultalangalla virkkaama kaunis joulukoriste

Niina oli löytänyt nukkekotiini kauniin pitsiliinan (liina on pieni, mutta sitähän kuva ei kerro).

Annilta kivat ristipistoaiheiset servetit ja Maajolta pipariset.

Siinä vaiheessa kun pääsimme Joulukalentereihin käsiksi, olisimme ainakin Mari ja minä tarvinneet varmaan paperipusseja mihin hengittää, koska sen verran huimasi, sydän tykytti ja ainakin minä olin aivan sekaisin päästäni.

Marin Joulukalenteri minulle:


Minnan Joulukalenteri minulle:

Niinan Joulukalenteri minulle:

Mutta eihän tämä vielä tässä ollut! Siis meillähän oli pikkujoulut - jos tuo lahjan, saa lahjan. Emma toimi tonttuna ja jakoi pikkujoulupaketit. Sain Mill Hillin "meri-joulupukin" ja pari pussia nappeja/koristeita. Kiva pikkujoululahja :)

Itse paketoin vähän pisteltävää nauhaa, viimeistelynauhoja ja pienen joulukoristeen. Tötterön äitini teki tilauksesta tätä pikkujoululahjaa varten.

Kiitos kaikille ihan älyttömän paljon siitä, että tulitte meille ja teitte päivästäni ikimuistoisen!

Joulukalenterivaihdon kuvia päivitän huomenna tai maanantaina. Nyt ei vaan enää pysty kykene, herra Nukkumatti tulee minua hakemaan unten maille... vai tuleekohan uni lopulta tänään ollenkaan! Tai jos tulee, niin minkähänlaisia ne unet ovat? Varmaan availen toinen toistaan jännittävämpiä paketteja koko yön :)

12/2/11

Travel mailart Annilta * Travel mailart from Anni

Meillä oli Annin kanssa privavaihtona Travel mailart -vaihto. Minähän tein Annille Lontoo-aiheisen kuoren, muistoksi meidän yhteisestä messureissusta. Anni oli ajatellut samaa, mutta kun minä ehdin ensin, hän päätyi Pariisiin - että se olisi meidän seuraava kohde. Ihana ajatus! Ihana haaveilla!

Hauska juttu on se, että juuri tätä ihan samaa kuvaa minä pyörittelin ja olisin halunnut pistellä, mutta se Lontoo vain sopi niin hyvin. Eli molemmat oli ajatellut ihan samoja juttuja.

Kuori on upea! Pyydän huomioimaan, että tämä on Annin ihka ensimmäinen mailart! Voisi olla vaikka sadas :) Tykkään todella paljon tästä ja voitte arvata, että tykkään sisällöstäkin; union jack -nauhaa ja jotain Lontoosta ostettua eli tuo merkki ja sitten nuo pöllösakset! Voi hyvänen aika mikä herkku. Kiitos kiitos kiitos!

Tässä vielä lähikuvat edestä ja takaa (ps. huomaa takana kaunis Pariisi-aiheinen kangas).
Kiitos Anni vaihdosta - otetaan joskus uusiksi :)Ja lauantainahan tämä on vieraideni ihasteltavissa!


IN ENGLISH
I had a privat Travel mailart exchange with Anni. I sent her London themed mailart to remind her of our trip to stitching and knitting fair in London. Anni had thought the same, but as I got first, she made me Paris-themed mailart. This is our next destination, she wrote to me. And how great would that be! I want to dream at least :)

It is funny that I also wanted to stitch Anni this exact same chart, but instead I stitched London, because we just had been there. So we both were thinking the same charts and themes.

Thank you Anni for this lovely exchange!

Joulukalenteri 2. luukku/Maija * Christmas calender day 2/Maija


Emma juuri toissapäivänä minulta kysyi, että miksi tykkään niin kovin Aarikasta. Minä otin siis joulujuttuja esille lauantaista pikkujouluamme varten :) Sanoin, että siksi, kun ne on puusta, suomalaista suunnittelua ja kun ne on yksinkertaisia ja minusta yksinkertainen on kaunista + että ne sopivat meidän kodin sisustukseen. Ja nyt on siis yksi uusi tonttutyttö päätynyt meille. Muut tontut ja enkelit ottivat hänet iloisesti vastaan :)

Maija lupasi tämän päivän kortissa, että saan aina silloin tällöin pakettien mukana kortissa pienen kirjeen, koska olemme siis myös kirjekavereita (ihana idea). Tämän aamun kortti oli mieleinen myös, kuten joulukalenteripaketin saatekirjeenä tullut kortti, jossa on mm. maatuskoja. Sen aion ihan laittaa kehyksiin tauluksi seinälle, tykkään kovasti.

IN ENGLISH
I just love Aarikka design and Maija knows that :) This morning I opened my 2nd calender packet and got this cute Aarikka´s girl Christmas elf. Thank you Maija.
Also Maija promised that sometimes there is a postcard along with a short letter (we are also penfriends with her, so this is a very nice idea). Today´s card is lovely, so is the one that came with the Calender packets. This one I shall frame on the wall.


Maijalle
Minä annoin Maijalle nessuja ja sormusaihion, niin hän pääsee itsekin tekemään sormuksen!
Kyllä Maija tietää mistä minä tykkään! Tällainen täsmälahja tuli tänä aamuna eli Aarikan tonttu. Kiitos!

12/1/11

Joulukalenteri, 1. luukku/Maija * Christmas calender day 1 Maija


Näin kauniilla joulukoristeella alkoi päiväni tänään eli Maijan 1. luukku minulle aamuhämärässä kuvattuna. Kiitos!

Muuten, vinkkinä muillekin, tässä on käytetty taustaksi paksua huopaa, jonka reunat on leikattu siksak-saksilla. Erittäin hyvä idea, jota ainakin minä aion joskus hyödyntää.

Mutta mitäpä minun paketistani kuoriutui Maijalle... Sitä emme voi vielä paljastaa, sillä 1. ja 2. luukut on kaikille vaihtopareilleni samat, joten Maijakin laittaa kuvia vasta myöhemmin. Mari, Minna ja Niinahan saavat kalenterinsa lauantaina meillä. Saattaa olla, että Maija voi blogissaan sanallisesti kuvata tuntemuksiaa luukusta paljastuneista lahjoista.

EDIT 5.12.
Minä annoin Maijalle sormuksen, josta hän tykkäsi kovasti :)

11/30/11

Joulukalenterivaihto * Christmas calender exchange

Eilen postititin joulukalenterini Maijalle ja samalla hain postista Maijan kalenterin minulle. Eikö ole ihana näky!Lahjapaperi on niin älyttömän nättiä, ihan "mun näköistä" (tulee mieleen Marimekko) ja Maija oli tehnyt tyttärensä kanssa itse kaikkiin paketteihin kauniit pakettikortit! Emmakin ihaili pakettikortteja ja sanoi, että niitä ei sitten heitetä pois (ihan kuin heittäisin!). Kyllä huomenna kelpaa tästä ensimmäinen ottaa ja hartaudella avata.

Minä postitin tällaisen läjän Maijalle - mutta ei ole pakettikortteja, tarroja kylläkin :) Maija saa paketin varmaan tänään, joten tässä on vähän esimakua asiaan...

Viikonlopun aikana sain tehtyä monta suunnitteilla olevaa juttua nukkekoteihin, kurkkaa täältä.

IN ENGLISH
Maija sent me her Christmas calender (picture 1) and I sent her mine (picture 2). Tomorrow we can open the first ones :) I just love December and Christmas!