Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

11/16/10

Pilkkutauti

Epun laulun sävelin... Must on tullut kangashullu, must on tullut kangashullu...

Mutta oikeasti, niin paljon olen viime aikoina kankaita ostellut, että onko tämä nyt enää edes tervettä. Mikähän sairaus tämä on? Puuvillasyndrooma, villakangastartunta, ruutumania vai raitaekseema. Entäs polkadots-kankaat, ah, kuka niitä voi vastustaa! Pilkkutauti. Kyllä, se minulla on ja semmoinen on oikeasti olemassa.

Nyt odotan ensi lauantaita malttamattomana, että pääsen syytämään rahani Tampereen kädentaitomessujen tilkkutyökangasmyyjien pohjattomiin rahalippaisiin. Pitäisiköhän tehdä messuja varten budjetti? Jos teen, epäilen, että kuluseuranta pettää ja teen miinusmerkkisen tuloksen - eli ei kannata itseään kiusata. Toisaalta, voihan sitä ajatella niin, että nuo messut on vain kerran vuodessa. Mistä tulikin mieleeni yksi hauska juttu. Muistatteko Tankki täyteen -sarjan pöljän pastorin? Hänhän sanoi, että joulu on vain kerran vuodessa, mutta onneksi juhannus on sentään joka vuosi :)

Se oli hauska sarja ja minulla on noita jaksoja levyllä. Mutta palataanpa kankaisiin.
Olen jopa suunnitellut, että kankaita varten hankkisin tänne työhuoneeseen lasikaapin. Näen sieluni silmin kuinka ihanan herkullisilta kaikki väreittäin päällekkäin asetellut kangaspalat näyttävät. Sitten en raaski niitä käyttää...

Tulitikkuvaihto - Matchbox exchange


Pistelin Marjo-Riitalle (ei blogia) tulitikkuaskin kanteen luistimen. Sydän on haaraniitti. Askihan lähti ilman tikkuja (tulitikut ovat postin kiellettyjen lähetysten listalla), joten Marjo-Riitta sitten täyttää askin itse. Vaihdossa piti pistellyn tikkuaskin lisäksi lähettää 3-5 pakettikorttia, joista vähintään yhden piti olla itse tehty. Minä tein kolme pakettikorttia. Reunimmaisessa tuo virkattu sydän ei ole minun virkkaamani (sattuneesta syystä :), mutta olen sen ostanut kirppikseltä monien muiden ihanien virkattujen kukkien ym. kera.
Nähdäksesi muut tulitikkuaskit ja kortit, katso vaihtoblogistani Pretty exchange -blogista. Postitusaika alkoi eilen, joten pikku hiljaa niitä alkaa sinne ilmestyä.
* * * * *
In this exchange we stitched a cover to matchbox. I stitched a skate for Marjo-Riitta (no blog). Also with the matchbox we send 3-5 packet cards and least one of them selfmade. I did those three on the left.
For the other matchboxes please see my Pretty exchanges blog (the mailing time started yesterday).

11/14/10

Korttipaja - Crafting Christmas cards

Tontun korttipaja on ollut työteliäs :)
Joulukortteja (kiiltävät korttipohjat, taustapaperit, höyhenet ja kiiltokuvat Sinellistä).
Pakettikortteja. Klikkaa kuvat isommaksi, niin näet paremmin (kuvat on valitettavasti vähän hämäriä).
Nämä olivatkin semmoisia pikakortteja. Kankaasta leikatut lumiukot liimalla kiinni, reikä, nauha ja haaraniitti ja kortti on valmis :)
Ja ihastuttava Peatrix Potter -osasto :)

I have been crafting Christmas cards. The snowmen are cutted out of fabric and clued to cardboard, easy and very quick cards to do :)