Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

6/5/12

Minejä ja muffineja :) * Miniature cushions and muffins

Pistelyt on kovin pieniä tai salaisia nykyään. Salaiset on menossa joulukalentereihin ja pienet on menossa Lahden miniatyyrimarkkinoille ensi lauantaina. Nukkisblogissamme on enemmän näitä tuotoksia, mutta tässä muutaman puutarha-aiheisen tyynyn kuva (mallit on tietenkin omia, että myydä saan :)

Muutama myös Lundby-kokoa

On kyllä ihan älyttömän kiva näprätä myös niitä joulukalenterilahjoja näin kesäkuussa. Ihanaa kun on aikaa ja ihan kivoja ideoitakin olen saanut. Tietysti Mari ja Maija taas pohtii pää sauhuten, että mikä se ykkösluukku tänä vuonna on... No, ihan kaikkea ei ole vielä toteutettu, joten siitä jatketaan. Outin miljoonalaatikko on melkein täynnä jo ja saan suurin piirtein ängeta uusimpia juttuja laatikkoon, jotta saan kannen vielä kiinni. Tuo miljoonalaatikko-joululahja on siis aivan ihana idea!! Olen iloinen kun Outi lähti siihen mukaan. Se on silleen helpompi, että ei ole paineita pistelyjen suhteen, vaan voi keskittyä täysin toisen lahjontaan muilla aiheen mukaisilla jutuilla. Sovimme, että yksi pistelty joulukuusenkoriste pitää paketista löytyä.

Mutta mitäs muuta täältä löytyykään! Siinä jossain välissä kun Emma tekee taidokkaita minejä, hän pyöräytti kaverinsa kanssa tänään kauniit ja makoisat suklaamuffinit!Some miniature cushions for dollshouse. Charts are my own so I am allowed to sell these next Saturday at miniature fair. My daughter is also enthuastic partisipating the fair :) Today she baked muffins for us with her friend. Doesn´t they look delicious and they really taste delisious!