Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

11/12/10

Syyspiristystä


Salaiselta syyspiristäjätä tuli aivan ihastuttava ruusumalli ja todella kauniin sävyiset langat! Tämä malli on ehdottomasti pisteltävien listalla. Kiitos kovasti!

11/11/10

Ostoksia ja taas uusi malli, jonka haluaisin pistellä...

Tälläiset ihanat kankaat, nauhat ja napit tulivat Handarbeiten pusteblumesta.
Ja kaksi mallikirjastakin tuli tilattua, toisessa ihania meriaiheisia malleja ja toisessa luontoaiheisia. Tuon kannessa olevan puun takia tämän kirjan ostin, sillä haluan pistellä puun meille kotiin tauluksi. Kuvassakin näkyvä oranssi pellavakangas minulla jo onkin. Meillä oli Jaanan kanssa kimppatilaus (en esittele Jaanan ostoksia, hän saa sitten itse esitellä :), mutta mukana tuli tuo oikean puolimmainen mallikirjanen kiitoksena ja laitan sen Jaanalle. Minulla on tuon tapaisi malleja jo, joten ei sinänsä ole tarvetta, nauttikoon Jaana tuosta lahjasta :)


Tässä vielä tarkemmin kuvaa tuosta puusta jonka aion pistellä, ja tässä kangaskin näkyy paremmin.


Muitakin kivoja luonto-aiheisia malleja kirjassa on. Tykkään esim. tästä Toscana-aiheisesta.

11/8/10

Uusia kirjoja - ihania sanontoja! New books - lovely sayings!

Minulla on nämä kaksi uutta ristipistokirjaa, joissa on ihania sanontoja, jotkut aivan hervottomia. Nauroin ääneen näihin malleihin tutustuessani. Tässä muutamia suosikkejani.

Ensimmäisessä kuvassa luvataan kotitekoisia lahjoja ja saaja voi itse valita minkä tahtoo! Tämä tuo aivan mieleen ne ajat, kun pojat oli pienempiä ja tyttö vielä vauva. Huh huh sitä härdelliä :)


Tämä on tosi hilpeä! Varmaan ihan pakko pistellä miehelleni lahjaksi :)


Tämä sanonta kertoo sen miksi vaatekaappini on täynnä, siis vuosien shoppailu, mutta surkeaa - ei vieläkään mitään päällepantavaa (ja kahden viikon päästä on pikkujoulut :)


Jotkut ei tykkää joulukiireistä...



Ja tämä malli, mitä muuta voi tälle sanoa kuin Aamen!


Suosikkejani ovat tietenkin myös maapallon säästämiseen liittyvät sanonnat kuten "I´ll go creen but I´ll need matching handbag and shoes" ja "Save the earth, it´s the only planet with chocolate". Tai kaverilleni, hyvien viinien ystävälle tämä "Save water, drink wine".

Nämä kirjat olivat tosi hyvä hankinta :)

I have these new books and they are full of hilarious sayings. I just laughed out loud reading these :) When our children were smaller I felt like the saying "I love to give homemade gifts. Which one do you want?". And for my husband maybe this one "I take my man everywhete but he keeps finding his way back"