Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

11/8/10

Uusia kirjoja - ihania sanontoja! New books - lovely sayings!

Minulla on nämä kaksi uutta ristipistokirjaa, joissa on ihania sanontoja, jotkut aivan hervottomia. Nauroin ääneen näihin malleihin tutustuessani. Tässä muutamia suosikkejani.

Ensimmäisessä kuvassa luvataan kotitekoisia lahjoja ja saaja voi itse valita minkä tahtoo! Tämä tuo aivan mieleen ne ajat, kun pojat oli pienempiä ja tyttö vielä vauva. Huh huh sitä härdelliä :)


Tämä on tosi hilpeä! Varmaan ihan pakko pistellä miehelleni lahjaksi :)


Tämä sanonta kertoo sen miksi vaatekaappini on täynnä, siis vuosien shoppailu, mutta surkeaa - ei vieläkään mitään päällepantavaa (ja kahden viikon päästä on pikkujoulut :)


Jotkut ei tykkää joulukiireistä...Ja tämä malli, mitä muuta voi tälle sanoa kuin Aamen!


Suosikkejani ovat tietenkin myös maapallon säästämiseen liittyvät sanonnat kuten "I´ll go creen but I´ll need matching handbag and shoes" ja "Save the earth, it´s the only planet with chocolate". Tai kaverilleni, hyvien viinien ystävälle tämä "Save water, drink wine".

Nämä kirjat olivat tosi hyvä hankinta :)

I have these new books and they are full of hilarious sayings. I just laughed out loud reading these :) When our children were smaller I felt like the saying "I love to give homemade gifts. Which one do you want?". And for my husband maybe this one "I take my man everywhete but he keeps finding his way back"

2 comments:

 1. Mä ainakin oon ihan samaa mieltä tuosta shoppailu sanonnasta,olen myös pähkäillyt tulevia pikkujouluja yms..ei mitään vaatetta ,ei tosiaankaan riepuakaan...huokaus.

  Kaloreista nyt ei viitsi edes mainita mitään muuta kuin että
  yleensä ovat hyvänmakuisia olleet :)
  Eka helmikortti Lanarte-kitistä on pian valmis.
  Laitan kuvia blogiin..

  ReplyDelete
 2. Eivätkös vain olekin ihania! Minä ostin nuo kirjat itselleni joululahjaksi viime jouluna (kukaan muu ei olis osannut ostaa yhtä sopivia ;).) - Ja tuon sydänkoristeen pistelin viime isänpäivänä miehelleni, tuossa se nyt roikkuu sängynpäädyssä (sinnehän se isäntä ainakin joka ilta löytää :D.)

  ReplyDelete