Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

7/19/11

Taas ihania saksalaisia kirjoja ja tämän hetken kuulumiset * Once again lovely german cross stitch books

Kuten ristipístokirjani-sivulta voi nähdä, minulla on paljon saksalaisia ristipistokirjoja, jotka ovat todella ihastuttavia ja niissä on kivoja, vähän erilaisiakin malleja. Jälleen tuli yksi tilaus Handarbeiten pusteblumesta ja tässä saaliini :)
Kirjat lähikuvassa:Nuo ruusukankaat ja nauhat (joita minulla oli ennestäänkin - ovat tosi ihania) tilasin, koska varsinkin Sommer frische -kirjassa on kauniita ohjeita, joissa on käytetty kyseisiä kankaita ja nauhoja.

Mitäs muuta... huomenna keskiviikkona astun sairaalan ovista sisään ja toivon astuvani niistä torstai-iltana ulos. Sitten alkaa toipuminen tähystysleikkauksesta. Tiedän, että pidätte minulle peukkuja :) Ottaisin lohtupeittoni mukaan - haluaisin kovasti ottaa sen mukaan - mutta en kertakaikkiaan uskalla varkauden pelossa. Sain sairaalasta kirjeen, jossa oli kaikenlaisia ohjeita yms. ja sielläkin luki, että arvoesineet pitää jättää kotiin. Sunnuntaina meillä on keskimmäisen lapsen rippijuhlat, jonka osalta äidin varaan ei ole laskettu yhtään mitään. Kaikki hommat on valjastettu muille. Me pienensimme kutsuvieraslistaa ja tarjoilut menevät nyt sitten "vain" voileipäkakku, piirakka, mansikkakakku, kuivakakku yms. linjalla. Vaikkakin voin sanoa omana mielipiteenäni, että voileipäkakut on kyllä suurinta herkkuani, enkä minä kaipaisi lämmintä ruokaa, jos voileipäkakkuja on tarjolla, njam!

Sen verran voin kertoa käsityömyymälästäni, että se on viittä vaille valmis ja sehän on koossa 1:12. Sekin on ollut nautinnollinen ja mielenterveydelle oivallinen projekti tässä sairaslomani aikana. Olen nauttinut sen työstämisestä sekä myytävien tarvikkeiden tekemisestä ja miettimisestä, että miten minkäkin asian voisi itse toteuttaa. Myymälästäni puuttuu enää boordi katon rajasta ja pariovet eli paljoa ei ole tehtävää. Toki niitä myyntituotteita tarvitaan vielä kaikenlaisia. Mutta lupaan teille kuvia viimeistään elokuun alkupuolella, enköhän sitten ole jo "nettikunnossa". Voikaa hyvin kaikki ja nauttikaa elämästä!

IN ENGLISH
As you can see in My cross stitch-books page, I have many German cross stitch books and once again I purchased some more from Handarteiten pusteblume. Rose fabrics and checkered bands I bought because especially in the book Sommerfrische there are many lovely charts and sewing instructions where used those fabrics and bands.

After my backsurgery (I go to hospital tomorrow) some day in August I shall add photos of my handicraft-shop which is almost ready. The scale is 1:12 and it has really been a therapy during my sick leave. See you! Enjoy life :)