Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

4/13/12

Satuvaihto 2012 * Fairy tail exchange 2012

Pretty exchanges -blogin Satuvaihto 2012

Outilta minulle * From Outi to me

Melkein pyörryin aamulla! Avasin nimittäin Outilta saamani satuvaihdon. Olin jo arvannut aiemmin saamastani Petteri Kaniini neulatyynystä, että saan Beatrix Potteria - ainakin toivoin sitä enemmän kuin mitään muuta aihetta. Voitte arvata, että kun avasin pakettini, oli pyörtyminen todellakin lähellä. Katsokaa vaikka!

Upean pistelyn lisäksi paketissa oli Beatrix Potter -kangasta, kiiltokuvia ja 3D-leike sekä vielä pieni Petteri Kaniini -pistely tyynyn muodossa. Mistähän Outi on noita kiiltokuviakin löytänyt? En ole koskaan nähnyt. Ihania ovat kaikki nämä lisukkeetkin, niin minulle mieleisiä.

Petteri Kaniini -tyyny pääsi tietenkin nukkekotini lastenhuoneeseen. Ihan sen näköistä on, kuin tyyny olisi aina ollut tuossa.

Pistelyn taustakangaskin on niin aiheen mukainen :) Pyykkipäivä täälläkin.


Outin ihastuttava pistely päätyi työhuoneeni seinälle, jossa sitä voin ihailla aamusta iltaan :)

Tässä vielä kuva aiemmin Outilta saamastani neulatyynystä, eikös olekin söpö! Ja joka päivä käytössä :)

Kiitos Outi tuhannesti niin ihanasta vaihdosta ettei nyt sanoja riitä...


Minulta Eilalle * From me to Eila

Eila toivoi vaihdossa Punahilkkaa, mutta ajatteli saavansa jotain muuta, koska kovin vähän on Punahilkka-aiheisia malleja tms. Mutta minäpä päätin tietenkin ottaa haasteen vastaan ja toteuttaa Eilan toiveen. Onneksi löysinkin Punahilkkamallin ihan omasta hyllystä eli Mango Pratiquen kirjasta Special edition Selection. Viimeistelin pistelyn neulavihoksi. Olette varmaan huomanneet, että monet viimeistelyni ovat nykyään neulavihkoja :) Olen niihin jotenkin hurahtanut. Tarttis varmaan tehdä itsellekin yksi...

Paketissa oli myös servettejä, jotka löysin E-baysta. Myyjä ei myynyt ulkomaille, joten en saanut servettejä ostetuksi. Laitoin hänelle sitten viestiä, että voisiko postittaa Suomeen ja kyllähän se onnistui. Hän muutti kohteen tietoihin, että postitus ulkomaille mahdollista ja niin minä pääsin ostamaan nämä ihastuttavat Punahilkka-servetit. Postikortissa on pikkukuvina koko Punahilkka-satu. Kortin löysin Huutonetistä.

Koska halusin, että yksi vaihdon lisukkeista olisi ristipistoiluun liittyvää, eikä oikein aiheen mukaista juttua löytynyt, päätin sitten suunnitella Punahilkka-kirjanmerkki -mallin. Eila voi sen itselleen pistellä ja käyttää kirjan välissä lukiessaan Punahilkkasatua... tai mitä vain kirjaa :)

Kurkataan vielä neulavihon sisälle ja taakse...

Tämä oli todella kiva vaihto! Kiitos Marille, kun järjestit!


IN ENGLISH
I almost fainted this morning when I opened Outi´s exchange for me. The theme in this exchange was a fairy tail. I was hoping to get some Beatrix Potter, because I just love her characters, but I could not know before opening what I am going to get... Outi was so sweet making me an exchange with these characters. In the pictures you can see all the lovely things she made for me. Thank you Outi so much for this lovely exchange!

Pictures below B. Potter you can see what I sent to Eila. She was hoping for Little red riding hood but she tought she is not getting that theme, because it is hard to find charts etc. But of course I took the challenge and wanted absolutely surprise her with her favorite character. I found the Little red riding hood chart from Mango pratique book Special edition Selection. The stitching I finished as a needlecase. The napkins I found from E-bay, the postcard from Huutonet (like Finnish E-bay). As I wanted one piece of this exchange to be something for cross stitch hobby, I designed a Little red riding hood book mark. I really enjoyed planning and doing this exchange!