Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

6/15/10

Arvonta suoritettu!

Katso kuka voitti :)

Huutonet-ostoksia

Hurahdin maatuskoihin ja huusin itselleni nämä ihanat rasiat ja kangasta. Kaupan päälle tuli kolme söpöä nappia :)

6/14/10

Uusia lehtiä ja malleja - New stash

Hupsista! Onpa tullut viime aikoina osteltua lehtiä :) Ja myös pari uutta mallia eli Nimuen tonttu-malli ja CC kids "Mermaids" -malli.
Yhdessä Mains&Merveilles -lehdessä on nämä sudenkorentomallit ja minun on ihan pakko pistellä nämä! Tilataan aikaa, aikaa, aikaa!! Mistä sitä saa?


* * *
I have been shopping cross stitch magazines lately :) And some charts also. The dragonfly-chart is from one of those Mains&Merveilles magazines and I just have to stitch them. I love dragonfly charts. So, I need time, time, time... Where can I buy it?

Kevätvaihto Mialle

Sain Mialta kuvan hänelle lähettämästäni kevätvaihdosta, minulla kun ei ollut kameraa käytössä. Malli on JBW Designin ja lintu on leivonen.

Leivonen on pistelty ruudulliselle pellavakankaalle ja lankakin on pellavaa.

Arvonta


Jos haluat nämä "ylijäämä" ristipistomallit ym., jätä nimesi ja sähköpostisi kommentteihin. Arvon voittajan tiistaina 15.5.

AIKA ON PÄÄTTYNYT!

Voittonumero Random.org -sivulla käytetyllä arpakoneella on 3. Onnea Eila! Hän oli kolmas kommentin jättänyt. Sinulle lähtee tämä pieni "ylijäämäpaketti". Ihanaa kesää kaikille ja kiitos kun kävitte blogissani ja osallistuitte arvontaan!

Häälahja - A wedding gift


Tein serkulleni ja hänen vaimolleen häälahjaksi taulun LHN:n mallista "A place we call home". Ihan kaikkea en aikataulun vuoksi pistellyt, mutta sitähän ei lopputuloksesta huomaa :) Hääpari tykkäsi lahjasta.
* * *
For my cousin and his wife I stitched for wedding gift this picture. It´s LHN´s chart "A place we call home". I had no time to stitch everything in the chart, but it does not show in the finishes :) They liked it!