Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

10/23/12

Kiitos kaikille onnitteluista!

www.emmuli.fi -verkkokauppa on siis avattu, jippii! Muutaman päivän olen ehtinyt harjoitella yrittäjän arkea ihan tosi toimissa ja hyvältä tuntuu. Tärkein syy siihen on asiakkaat, jotka ovat kaupassani asioineet. Innolla odotan myös niitä asikkaita, jotka eivät ole Emmulia vielä löytäneet. Paljon on markkinointia tehtävä vielä.

Olen saanut niin paljon onnitteluja ja positiivista palautetta, että olen ihan sydän tulvillaan täällä päässä! Kiitos kaikille viesteistä.

Esittelenpä tässä yhden ihan konkreettisen viestin. Sari onnitteli uutta yrittäjää vuoden aikaan sopivalla muistikirjalla, eikö ole ihana yllätys! Kiitos Sari niin paljon tästä odottamattomasta postista :)

Rp-tapaamisen Halloween-vaihto

Heippa!
Olin reilu viikko sitten Mialla ristipistotapaamisessa ja kyllä oli taas kivaa! Kiitos mukana olleille ja kiitos emännälle! Meillä oli tällä kertaa vaihdon aiheena Halloween ja sain Ressun tekemän upean rasian. Tässä sitä menisi tovi jos toinenkin jos yrittäisin tehdä samanlaisen. Ison työn on Ressu nähnyt tämän eteen. Tykkään tästä tietysti erittäin paljon, ei liene vaikea sitä arvata :) Ressun blogissa on muuten kuvia myös koontivaiheesta, kannattaa katsoa!

Omasta paketistsani en muistanut ottaa kuvaa ollenkaan! On kuulkaa niin ollut ajatukset jossain ihan muussa... Pidemmittä puheitta, tässä kuvat saamastani hienosta vaihdosta. Kiitos Ressulle!

10/21/12

Tule mukaan Jouluvaihtoon!

Heippa!
Pretty Exchanges -vaihtoblogissa on julkaistu Jouluvaihto!

Sakset&jouluinen saksikoriste -vaihtoon on ilmoittautumisaikaa sunnuntaihin 29.10. asti.

terkuin Kirsi