Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

5/23/12

Synttärivaihto Annille * Birthdayexchange for Anni

Anni oli tänään saanut pakettini eikä arvattavastikaan jaksanut odottaa viralliseen syntymäpäiväänsä avaamisen kanssa :) Meillä oli privavaihtona tämä synttärivaihto ja minähän sain oman lahjani jo helmikuussa. Mutta mitäs minä sitten keräsin Annin pakettiin... Tuosta Blueberry delight -mallista sain idean, että kokoan vaihdon mustikkateemalla. Olen huomannut, että jos valitsen jonkin tietyn teeman vaihtoon, nautin todella paljon vaihtoon sopivien juttujen "metsästyksestä" (viimeksi minulla oli tosi kivaa satuvaihdossa löytää niitä Punahilkka-aiheisia juttuja :)

Anni sai mustikkamallin lisäksi Wildflowersin käsinvärjättyä lankaa, pistelykankaan, Brooke´s booksin Happiness -mallin (tässä ajattelin Annin tulevia häitä), Passion fil -ristipistolehden, Lingon&Blåbärin mustikkaisen pellavapyyhkeen sekä mustikka-aiheisen viimeistelykankaan palan, jonka ostin messuilta. Mustikka-muffini -kangas on E-bay -löytö, mutta mustikkanamut löytyivät ihan lähikaupasta :) Pistelty pikkulahja on mustikkaa tikun päässä latinankielisellä nimellään varustettuna. Tikun voi tökätä vaikkapa kukkaruukkuun koristeeksi (klikkaa kuvaa niin näet vähän isompana).

Tietysti pakettikin oli vähän mustikkainen :) Oikein hyvää synttäripäivää Annille sitten muutaman päivän päästä!


Ps. näkyykö teillä lukijoilla blogissani postauksen vasemmalla ja oikealla puolella olevat linkit ym? Nimittäin minun omalla koneella ne ei näy, vaan ovat viimeisenä kun skrollaa postaukset alas... Ihme juttu. Esikatselussa näkyy ihan ok, mutta kun avaan blogin konellani, niin eipä ole sen näköistä kuin pitäisi.

5/20/12

Beatrix Potteria ja puutarhaa * Beatrix Potter and gardening

Aikani kuluksi piipahdin kirpparilla ja Beatrix Potter -teemalla lykästi taas. Löysin nimittäin kivan siistin säästölippaan! Täytyypä alkaa sinne pudotella ylimääräisiä kolikoita ja kun purkki on täynnä, voisin rahoilla ostaa lisää rp-kamaa ja/tai nukkiskamaa. Ihan hyvä idea, eikö totta.


Sain ylioppilasrasian valmiiksi ja se on jo haettukin. En paljoa palkkaa siitä pyytänyt (21 e), kun melkein sukulaiselle tein. Mutta oli sikäli mielenkiintoista, että koskaan ennen en ole kellottanut noin tarkkaan tekemääni työtä. Että siis tietäisin täsmälleen paljonko aikaa on mennyt. Laitan rasiasta kuvat sitten yo-juhlien jälkeen (kannessa kun on saajan nimi).

Tänään sain valmiiksi synttärivaihdon, joka lähtee pikapuoliin postiin, siitä kuvia sitten myöhemmin. Myös vuodenaikavaihdon kesä on valmis ja paketissa ja yhden joulukalenterilahjankin sain viimeisteltyä, mutta paljon muuta en olekaan ehtinyt pistellä, sillä aikaa on nyt mennyt pihatöissä. Näin varmaan monella muullakin?? Me istutettiin lamoherukkaa pitkä rivi ja sitten pihan toiselle puolelle muurikivestä tehtyyn "altaaseen" irlannin katajaa, vuorimäntyä ja jotain kolmatta minkä nimeä en muista... Kaikenlaista muutakin on pihalla touhuttu. Niin se vaan vuodenaika määräilee missä aikamme vietämme. Ihan hyvä näin. Talvipakkasilla saa ihan tarpeeksi käpertyä peiton alle sohvan nurkkaan.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille :)

From flea market I found this cute Beatrix Potter saving box. Maybe I should drop a coin or two there every now and then and when the box is full I could use the money to buy more stash or dolls house items :) Recently I have been stitching exchanges and gifts, so no pictures about those yet. But it´s not so much time to stitch anyway... Yesterday and today we have been gardening all day long and I believe most of people are doing the same this time of the year :) Have a nice week to come!