Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

7/8/10

Srapbooking

Tein pienen valokuvakansion pojan ja minun Hesan reissusta kesäkuun alussa. Samalla tein jo kesällä 2007 olleesta Muumimaailma-reissusta kansion. Siellä olimme tytön ja tytön kaverin + hänen äitinsä kanssa. Nämä ovat varsin yksinkertaiset kansiot, ei mitään niin hienoja scrapbook-sivuja, kuin mitä asiansa osaavat tekevät, mutta kiva, kun on edes tällaiset pienet muistot :) Minä olen kyllä innostunut askartelemaan näiden kanssa, joten pikku hiljaa varmaan kansioistakin tulee monipuolisemmpia ja hienompia. Seuraavassa kirjoituksessa näkyykin aimo kasa scrapbook-kamaa mitä ostin Ruotsin reissulta - käyhän kurkkaamassa.

Helsinki kesäkuussa 2010 - Helsinki June 2010 (tähän tein kannen ristipistoilla)
Naantali 2007 - Naantali summer 2007Ostoksia Ruotsin reissulta - Shopping in Sweden

Olimme kesäkuussa viikon Ruotsin reissulla ja lähellä ensimmäistä majoituspaikkaamme oli ostoskeskus, jossa oli iso askarteluliike. Siellä oli myös ihastuttava kangasvalikoima! Lähinnä ostokset keskittyivät tällä kertaa scrapbook-linjalle.

Tässä muutama lähikuva. Löysin pari kangasta, jotka ovat täydellisia mailart-töihin. Toinen on valkoinen, jossa beigeä tekstiä ja toinen on vihreä/lila, jossa postiaiheinen painatus (mm. postimerkki leimoineen). Näkyy hyvin, kun klikkaa kuvan suuremmaksi.


Scrapbook-paperiarkkikirjassa "The Crafty stack" oli muutamia ristipisto/käsityöaiheisia arkkeja, jotka sopivat vallan mainiosti minun tarpeisiini :)