Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

9/17/09

Bear mailart - Karhu/nalle mailart


In Stitched Mailart -group there was a bear/teddy theme. I stithed mailart for Lilian. I was happy to finally get to stitch for her :) This was possible, because I was the exchange mum. We got to choose ourself which one to have in an envelope, a real bear or a teddy bear. Lilian announced "either one". My stitching is not a real bear and not really a teddy, but it is some kind of a bear anyway :) The chart is from the magazine De fil en aiquille issue "Hors seris animaux 2002".
Lilian thanked me by e-mail using so kind words I am blushing. Thank you Lilian for your words and I am happy you like my mailart to you :)

Stiched Mailart -ryhmän karhu/nalle -vaihdossa pistelin Lilianille kuoren. Olin iloinen voidessani vihdoinkin pistellä jotain hänelle. Tämä oli mahdollista, sillä olin itse tämän vaihdon emo, joten pääsin valitsemaan kenelle pistelen :) Vaihdossa sai valita haluaako oikean karhun vai nallekarhun. Lilian ilmoitti, että kumpi vain käy. Ei tuo pistelyni siis ole oikea karhu, mutta ei perinteinen teddykään. Se on siltä väliltä... Malli on De fil en aiquille -lehdestä "Hors seris animaux 2002".
Lilian lähetti sähköpostia ja kiitteli niin kauniisti, että ihan punastuttaa. Ihanaa, että hän niin piti mailart-kuorestani :)


This mailart if quite simple from the back. And there is no bear, there is a bunny.
Kuori takaa on varsin yksinkertainen ja siellä kuikuilee nallen sijasta pupu.

Also for this mailart I found a perfect stamp!
Myös tähän kuoreen löysin täydellisen postimerkin!

Lizzie Kate exchange mailed - LK vaihto postitettu


I mailed my Lizzie Kate exchange, round 2, yesterday. I mailed overseas, wrapped in floral wall paper :) This exchange is on it´s way to USA.
I like these exchanges based on LK´s charts. It is fun to plan how to finish the exchanges (it is a rule you may not do a bookmark, towel, coaster etc.) Finding a chart is always easy, I already have many LK-charts, but thinking about the finishing, is always challenging.

Postitin Lizzie Kate 2-kierroksen vaihdon paketoituna kukalliseen tapettiin. Eli eräs henkilö USA:ssa saa lähiaikoina postia.
Lizzie Kate vaihtoblogin vaihdot ovat kivoja. Tämä on nyt siis toinen. Näitä on mukava pistellä ja miettiä aina uusia viimeistelytapoja. Mallin löytäminen ei ole vaikeata, minulla on jo sen verran monta LK:n mallia, mutta viimeistelyvaihtoehtojen ideoiminen on haastavaa, sillä vaihdoissa on kielletty mm. kirjanmerkit, pyyhkeet, lasinaluset ym.
Ja taas jännityksellä odotan, mitä itse saan - ja mistä päin maailmaa (deadline on 1.11.)

9/16/09

Rose Mailart - Ruusuinen mailart


Jaana was so kind to take my order along her order in Casa Cenina. To thank her I stitched for her a rose mailart. The rose chart is from the book "Les coeurs des 4 saisons" by Martine Léonard, which I have bought from Casa Cenina last spring. Jaana wrote to me that she was very surprised for this mail and that se really liked my mailart for her.

Jaana oli ystävällinen ja otti tässä taannoin minunkin tilauksen mukaan, kun hän tilasi ristipistotarvikkeita Casa Ceninasta. Kiitokseksi hänelle vaivannäöstä pistelin hänelle tämän ruusukuoren. Ruusun malli on Martine Léonardin kirjastas "Les coeurs des 4 saisons". Tuon kirjan olen viime keväällä ostanut itse asiassa Casa Ceninasta :) Jaana kirjoitti minulle sähköpostia, että oli tosi mielissään tästä yllätyksestä ja hyvä niin, on ihanaa, kun saa yllätettyä toisen ja iloiselle mielelle.


The rose chart is from this book.
Ruusun malli on tästä kirjasta.

9/15/09

My cross stitch books and magazines - Ristipistokirjani- ja lehteni

I made a page for my cross stitch books and I added pictures there. See the labels page "Cross stitch books".
I also addes a list of my cross stitch magazines. See the labels page "Cross stitch magazines".

Lisäsin sivun, jossa on kuvat kaikista ristipistokirjoistani. Tein myös listan ristipistolehdistäni. Sivut löytyvät tunnisteista "Ristipistokirjat" ja "Ristipistolehdet".

Shopping - Ostoksia


Today I got my order from Sew&So. I had floss organizers and charts and all the stash I can´t show you, because they are secrets to use in exchanges :)

Tänään tuli paketti Sew&So:lta. Tilasin lankoja varten puolia ja muovitaskuja sekä malleja. Ja vähän muutakin... mutta niistä en voi kuvaa laittaa, kun ovat menossa vaihtoihin :)
Olin viime viikolla työmatkalla ja sieltäkin tuli osteltua aiheeseen liittyen kaikenlaista, mutta nekin taitaa olla lahjoja...