Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

4/21/10

Kevätvaihto puutarhateemalla - Spring exchange


Meillä oli Marin kanssa privavaihto aiheella "puutarha". Sain häneltä aivan ihana kranssin, jossa on... da daa... sudenkorentoja! Niitä minun lemppareita. Ihanaa, kun Mari muisti tuollaisen yksityiskohdan. Lisäksi sain siemeniä ja tosi kivat nimitaulut ruukkuihin. Sain myös Marimekon Lumimarja-servetit, jotka jätin kuvasta pois, kun muovikääre heijasti niin pahasti kuvassa (Mutta Marin blogissa näkyy servetitkin, hän on selvästi parempi kuvaaja kuin minä :) Kiitos ihanasta vaihdosta!!! Totesimme Marin kanssa, että nämä meidän vaihdot on ns. varmoja nakkeja. Aina onnistuu :)

Marilta sain ihanan tekstarin jossa hän kirjoitti, että tykkää kovasti, ihana vaihto :) Kiitos Mari, oli tosi kiva kuulla, että vaihto oli niin mieleinen.

Tässä vielä kaunis kranssi lähikuvassa - The beautiful garland in closer picture


Tässä kuvia siitä mitä Marille lähetin. Rasian kannessa olevassa pistelyssä Mari touhuilee puutarhassaan :) Malli on De fil en aiquille lehdestä Hors serie nro 2 (puutarha-aiheinen lehti). Sisustustyynynpäälliset on jo viime kesänä ostettu kirpparilta ja niiden piti mennä Marille jouluvaihtoon, jossa meillä yhtenä kohteena oli "jotain kirppikseltä ostettua". Mutta kun myöhemmin löysin kirpparilta sen ihanana peltitaulun, oli pakko laittaa se jouluvaihtoon ja tyynynpäälliset jäivät odottamaan seuraavaa ajankohtaa. Tyynynpäälliset on kangaskaupassa työssä olevan naisen itse ompelemat, näin hän kirpparilla minulle kertoi. Puutarhalehdet löytyivät myös kirpparilta ja pupu jäi käteen Seinäjoelta viime viikolla, kun olin työmatkalla siellä.* * * * *
With Mari we had a privat exchange with garden theme. From Mari I received a wonderful garland with dragonfly stitching. I just love it! And how nice of her to remember dragonflies are my favorites :) I also got seeds for basil and shallot and nice nametags for the pots.

I sent Mari a box and in the cover I stitched a garden chart from Defa magazine hors serie no 2, which is full of beautiful garden charts. Mari sent me a sms and told how much she liked the exchange, everything in it. The pillow cases are from a flea market and those were suppose to go to Mari already in our Christmas exchange, but after pillow cases I found from another flea market this great tin picture and I sent her that. So, now was time for the pillow cases :)
The bunny is from a home decoration shop and I bought it while I was in a business trip last week. The garden magazines, one Swedish and one English, are also from a flea market.
This was a great exchange!