Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/21/11

Joulukalenteriluukut 21. päivä/Christmas calender day 21

Yhyy, enää 3 aamua. Mutta tänä aamuna oli siis taas kivaa :) Maijalta jälleen ihastuttava LK:n mallista pistelty joulukoriste. Kiitos kiitos! Yhteiskuvassa näkyvät kaikki päivän kalenterilahjat, eli pistelty joulukoriste Maijalta, kiva sieninauha Marilta ja Niina oli muistanut, että Nallelan seinät kaipaavat vielä tauluja, kiitos näistä!

From Maija, Niina and Mari

Maijalle * to Maija
Tässä ristipistolehdessä on paljon ruusuaiheisia malleja, joten ruusuteema jatkuu...

Marille * to Mari
Pisteltävä korttiaihio, pistelykangasta sekä pisteltävää nauhaa (joka on muuten Portugalista ostettu).

Niinalle * to Niina
Pörröiset sukat niin on kiva pistellä :)

12/20/11

Joulukalenteriluukut 20. päivä/Christmas calender day 20

Lähtölaskenta lienee jo alkanut, sillä me kalenterivaihtajat nautimme aamuisista pakettihetkistämme enää kolme aamua (varmaan 24. päivän paketit kaikki avaavat vasta illemmalla muiden pakettien myötä). Nyt oikein keskityn vieläkin enemmän availemaan näitä viimeisiä kalenteripakettejani. Alussahan sitä availi ihan innoissaan, tuskin ehti miettiä, sitten tahti hidastui ja aloin vähän nautiskella ja nyt tosiaan hitaasti, nautinnolla, vähän paketin sisään kurkkien yritän viivyttää, ettei vain riemu loppuisi kesken :) Tässä kuvat tämän aamuisista lahjoista.

Maijalta * from Maija
Tänä aamuna Maija muisti minua puna-vihreällä paketilla ja kyllä, tuo hiirusuukko mistelin alla -kortti on suloinen :) Kiitos kivasta paketista!

Maijalle * to Maija
Pistelty tulitikkuaski. Suloisella lampaalla on kilikellokin kaulassa :)

Marilta * from Mari
Se on sitten kangaspäivä! Näin ihastuttavia kankaita sain Marilta, suloiset metsäneläimet-kangas 20. päivän luukusta ja jotenkin 50-luvun mieleeni tuovat kisukankaat ylimääräisestä 13. päivän luukuista. Kiitos ihanista kankaista!


Marille * to Mari
1:12 kukkakimppu.

12/19/11

Muutama valmistunut pikkutyö * Some little finishes

Perjantai ja lauantai oli sellaista huisketta miehen synttärijuhlien vuoksi, että ihan heikotti! Mutta sunnuntaina en tehnyt yhtikäs mitään! Siis kotitöitä tai muuta tylsää, vaan istuin rauhassa alas pistelemään Tarjalta saamastani pöllö-mallista pienen joulukoristeen. Olen saanut Tarjalta näitä pikkumalleja varmaan viisi, mutta nyt vasta ensimmäisen pistelin. Viimeistelin tämän oikein tämmöiseksi lureksiksi :) Musta pistelykangas oli ehkä yllättävä valinta minulle, sillä siihen on hidasta pistellä, kun ei meinaa nähdä kankaan reikiä, mutta musta kangas toimii tässä hyvin ja on varsin herkullinen yhdistelmä tuon kultanauhan kanssa.
Taustakangas on Marilta 5. joulukalenteriluukusta saatua pöllö-kangasta.

Maijalta 6. joulukalenteriluukusta saamani Mill Hillin malli on nyt pistelty jääkaappimagneetiksi. Mailarteista tykkäävänä tykkään tästäkin mallista, onhan tässä postimerkki leimoineen. Vaikka tämä on pieni työ kooltaan, niin oli kyllä yllättävän aikaa vievä, koska pisteltiin perforoidulle paperille. Myös helmien lisääminen vei enemmän aikaa kuin normipistely. Mutta oli mukava tehdä!

Kyllä oli kerta kaikkiaan rauhoittavaa pistellä, todellista lepoterapiaa perjantain ja lauantain jälkeen! Me olimme lauantaina illalla Lauri Tähkän konsertissakin. Olin seissyt aamu klo 8.00 alkaen ja siis koko päivä meni keittiössä jalkojen päällä. Konserttikin oli seisomakonsertti, mutta en enää siinä vaihessa kyennyt seisomaan, selkä huusi armoa. Joten konsertin ensimmäisen puolen tunnin jälkeen oli pakko antaa periksi ja istuin Verkatehtaan aulassa, josta en artistia nähnyt, mutta jonkin verran kuulin. Onneksi sain tuopillisen olutta lohdutukseksi :)

Nyt odotan kiihkeästi Joululomaa. Olen töissä vielä keskiviikkona ja siihen mennessä aion hankkia kaikki viimeisetkin lahjat, sillä kun torstaiaamuna herään, en aio kotoa poistua ennenkuin ehkä välipäivinä kun käymme mieheni vanhempien luona lahjoja availemassa (se on se meidän 2-joulu :)

Mukavaa viikon alkua kaikille!

IN ENGLISH
I finished two little stitchings. The first one is a chart I got from Tarja and I stitched it on black linen. I love owls :)

The Santa stamp is Mill Hill´s chart and I got the kit from Maija in our Christmas calender exchange. It took more time to finish this than I would have believed. Stitching on perfored paper is not so quick and also adding the bead took some time. But it was a nice experience to try this! (new to me).

Have a nice week!

Joulukalenteriluukut 17-19 * Christmas calender days 17-19

Tällä kertaa mennäänkin yhteispostauksella ja yhteiskuvillakin parin päivän osalta. Katsokaa ja ihastelkaa :)

Luukut 17

Minnalta kauniita kankaita, kiitos!

Marilta nättejä nauhoja, kiitos!

Maijalta nuppareita, lankaa ja pehmeää huopamaista kangasta, kiitos!

Luukut 18
Marilta JBW designin "Petite stocking" -malli ja kaunis puusydän, Niinalta neulottu pieni kuusenpallo ja Maijalta koristeavaimia (Maijan pakettikortti näkyy myös kuvassa, eli avaimet pakettikortissa olivat selvä vihje paketin sisällöstä, jota blondi ei kylläkään tajunnut :) Kiitos kaikista näistä ihanat ystävät!

Luukut 19
Maijalta pieniä söpöjä lankakeriä vaikkapa nukkekodin mattojen tekemiseen, Minnalta erittäin tervetullut pikkulokerikko (just tällaisia tarvitsen koko ajan lisää, kun tuo miniaskartelukin on meillä sattuneesta syystä viime aikoina lisääntynyt) ja söpöt pöllökoristeet Marilta. Kiitos kiitos kaikille!

Ja tässä kuvia minun paketeista

Maijalle luukku 17: ruusuinen korurasia. Maijallahan on nyt näinä päivinä kalenterissa ruusuvaihe :)


Luukku 18: Kiva peltinen kynttiläkippo sekä virkattu liina.

Luukku 19: Ruusuinen ristipistokirja ja pisteltävää nauhaa.

Marille
Luukku 17: Marin rakastaman lumiukon nauhoja ja nappeja :)

Luukku 18: peltinen kynttiläkippo, mukana oli kangastakin, mutta näköjään ei kuvassa mukana...

Luukku 19: Mari tykkää myös Beatrix Potterista, joten pistelinpä hänelle siili-rouvan, sillä uskon Marilla ja siili-rouvalla olevan paljon yhteistä näin joulun alla - molemmat varmasti touhuavat kovasti Jouluvalmisteluja :)

Niinalle
Ristipistomalli "Castles, dragos and unicorns".

Minnalle
Ihastuttava vintage-valokuvakehys valokuvalle tai ristipistotyölle.