Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/19/11

Muutama valmistunut pikkutyö * Some little finishes

Perjantai ja lauantai oli sellaista huisketta miehen synttärijuhlien vuoksi, että ihan heikotti! Mutta sunnuntaina en tehnyt yhtikäs mitään! Siis kotitöitä tai muuta tylsää, vaan istuin rauhassa alas pistelemään Tarjalta saamastani pöllö-mallista pienen joulukoristeen. Olen saanut Tarjalta näitä pikkumalleja varmaan viisi, mutta nyt vasta ensimmäisen pistelin. Viimeistelin tämän oikein tämmöiseksi lureksiksi :) Musta pistelykangas oli ehkä yllättävä valinta minulle, sillä siihen on hidasta pistellä, kun ei meinaa nähdä kankaan reikiä, mutta musta kangas toimii tässä hyvin ja on varsin herkullinen yhdistelmä tuon kultanauhan kanssa.
Taustakangas on Marilta 5. joulukalenteriluukusta saatua pöllö-kangasta.

Maijalta 6. joulukalenteriluukusta saamani Mill Hillin malli on nyt pistelty jääkaappimagneetiksi. Mailarteista tykkäävänä tykkään tästäkin mallista, onhan tässä postimerkki leimoineen. Vaikka tämä on pieni työ kooltaan, niin oli kyllä yllättävän aikaa vievä, koska pisteltiin perforoidulle paperille. Myös helmien lisääminen vei enemmän aikaa kuin normipistely. Mutta oli mukava tehdä!

Kyllä oli kerta kaikkiaan rauhoittavaa pistellä, todellista lepoterapiaa perjantain ja lauantain jälkeen! Me olimme lauantaina illalla Lauri Tähkän konsertissakin. Olin seissyt aamu klo 8.00 alkaen ja siis koko päivä meni keittiössä jalkojen päällä. Konserttikin oli seisomakonsertti, mutta en enää siinä vaihessa kyennyt seisomaan, selkä huusi armoa. Joten konsertin ensimmäisen puolen tunnin jälkeen oli pakko antaa periksi ja istuin Verkatehtaan aulassa, josta en artistia nähnyt, mutta jonkin verran kuulin. Onneksi sain tuopillisen olutta lohdutukseksi :)

Nyt odotan kiihkeästi Joululomaa. Olen töissä vielä keskiviikkona ja siihen mennessä aion hankkia kaikki viimeisetkin lahjat, sillä kun torstaiaamuna herään, en aio kotoa poistua ennenkuin ehkä välipäivinä kun käymme mieheni vanhempien luona lahjoja availemassa (se on se meidän 2-joulu :)

Mukavaa viikon alkua kaikille!

IN ENGLISH
I finished two little stitchings. The first one is a chart I got from Tarja and I stitched it on black linen. I love owls :)

The Santa stamp is Mill Hill´s chart and I got the kit from Maija in our Christmas calender exchange. It took more time to finish this than I would have believed. Stitching on perfored paper is not so quick and also adding the bead took some time. But it was a nice experience to try this! (new to me).

Have a nice week!

4 comments:

 1. Anonymous19.12.11

  Voi miten kauniita! Olen hurahtanut pöllöihin ja pieniin ristipisto juttuihin...Ne on niin herttaisia <3

  ReplyDelete
 2. Anonymous19.12.11

  www.euroteam.fi,sieltä oon ostanut kaikenlaiset nimikointinauhat :)

  ReplyDelete
 3. Aivan loistava (varmasti kirjaimellisestikin :)) tuo pöllö!

  ReplyDelete
 4. Söpöjä pikkutöitä! Minulla kului selänlepuutteluhetki oikein rattoisasti kun katselin viime päivien postauksistasi löytyneitä kalenterilahjoja. :)

  ReplyDelete