Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

11/27/09

Christmas song exchange - Joululauluvaihto perillä


Kirsi sent me a message that she has received my Christmas song exchange. In this exchange had to be one stithced work related to some Christmas song and two other gifts as well. I choose the song "Santaclaus is coming to town". In my stitching the Santa is taking his very firts step on his journey to bring presents to everyone. The Santa can be hanged on the wall. And the other two gifts were glossy Santa stickers and Tournicoton´s chart "Pere Nöel Charmant".


The fabric I used is Vaupel&Heilenbeck´s Linen band 20cm and color is "bicolor Ecru/Natural". I have bought this fabric from Casa Cenina. The Santa chart is from this book "Rouge".

And of course the card was also a Santa :)

Kirsi laittoi viestiä, että oli jo saanut joululauluvaihtoni (Lennun vaihdot). Eilen sen postitin Lennun luvalla, kun en pääse enää postiin ennenkuin ensi viikon keskiviikkona. Ja posti oli nopea, Kirsi pääsi tänään jo avaamaan yllätyspostiaan ja tykkäsi. Sehän aina lämmittää tekijän mieltä, kun lahja on mieleinen. Tein Kirsille seinälle ripustettavan yksivärisen joulupukin, joka ottaa ensi askeleensa matkalla lahjojen jakoon. Joululaulu on "Joulupukki matkaan jo käy...".

Lisäksi vaihdossa piti lähettää kaksi lauluun sopivaa lahjaa ja ne olivat kiiltäväpintaiset joulupukkitarrat sekä Tournicotonin ihastuttava joulupukkimalli "Pere Nöel Charmant".

Kangas pistelyssä on Casa Ceninasta ostettu Vaupel&Heilenbeckin Linen band 20cm ja väri on nimeltään "bicolor Ecru/Natural". Malli on kirjasta "Rouge", josta on kuva tuossa ylempänä. Siinä on ihania yksivärisiä malleja. Ja tietysti korttikin oli Joulupukki. Siinä on mukana myös rintanappi, joka näkyy kortin päällä.

11/23/09

I have been busy - Pakettikortteja!

I have been stitching and crafting tags for Christmas presents.

This football bear is from Steiff´s catalog and it goes to a girl who´s hobby is football.
* * * * *
Tämä jalkapalloileva nalle on Steiffin kataloogista ja pakettikortti on menossa jalkapalloa harrastavan tyttösen joululahjaan.

This is also from Steiff´s catalog and goes to my son, who is grazy for bigs :)
* * * * *
Tämä on poikani pakettiin ja hän on siis hulluna possuihin :)

In these stitched tags I uset a button as a letter "o" and there is a cottonwool under, so these are soft from the front.
* * * * *
Nämä Noel-pakettikortit on kuvansa mukaisesti pistelty siten, että o-kirjaimeksi on laitettu nappi.