Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

8/26/10

Tulitikku-vaihto


Pretty exchanges -vaihtoblogin seuraava vaihto sai hauskan nimen eli tulitikkuvaihto. Vaihto on pienimuotoinen, mutta tuo iloa ja hyötyä saajalleen. Eli mainostanpa vaihtoa vähän: vaihdossa parille lähetetään tulitikkurasia, johon pistellään kansi. Mukaan laitetaan 3-5 pakettikorttia, joita pari voi käyttää joululahjojen paketoimiseen. Pakettikorteista vähintään yhden tulee olla itse tehty, mutta tekotapa on täysin vapaa. Tuossa esimerkkikuvassa näkyy tulitikkurasian kanteen pistelemäni lammas, jolla on kulkunen kaulassa. Kaikki muut paitsi koira-pakettikortti on itse tehtyjä.

Vaihto lähetetään 15.11.-30.11. välisenä aikana. Näin parille jää aikaa sytytellä kynttilöitä yksilöllisen tulitikkurasiansa tikuilla.

Ilmoittaudu mukaan! Tämä on siinäkin mielessä helppo vaihto, että vaihtoa voi alkaa tehdä heti kun inspiraatiota löytyy, sillä mieltymyksiä ei kysellä :) :) vaan tekijä päättää lähetyksen sisällön itse.

Vaihtoa saa mainostaa :) ja tuon kuvankin napata, jos tahtoo.

Lennä lintusein... Fly little bird...


Pretty exchanges -vaihtoblogin lintuvaihdossa sain Ninnulta tämän kauniin ja niin ihanan lempivärisen lintusen. Ninnu oli vaihtanut värit lempiväreihini :) Kiitos tästä ihanuudesta!
* * * * *
From Ninnu I got this lovely bird in the bird exchange. She had changed the colours for my favorite colours! Thank you so much Ninnu for this lovely little bird.

8/24/10

Syyspiristäjältäni ihanaa postia - Lovely mail from my secret cross stitch friend


Tällaista postia sain syyspiristysvaihdossa. Kuka lienee syyspiristäjäni onkaan, tämä on kyllä tosi kaunis koriste kotiin, kiitos siitä! Ja kiva korttikin oli matkassa :)
* * * * *
From my secret cross stitch friend I got this lovely home decoration heart and a cute card. Thank you - who ever you are :)

Ensimmäinen postilaatiikkooni ilmestynyt Cross Stitcher - My first subscribed Cross Stitcher


Tilasin ja maksoin melkein kaksi kuukautta sitten Cross Stitcher lehden ja aloin jo vähän huolestua, kun ei sitä kuulunut. Mutta tänään oli postilaatikossa ensimmäinen kotiin kannettu lehti :)
* * * * *
I subscribed Cross Stitcher magazine and finally today I got my first one :)

8/23/10

Yrttiiaiheinen mailart - Herbs MA


Paulielle Hollantiin tein tämän yrttiaiheisen mailartin. Aihe oli mieleinen, tätä oli kiva tehdä. Mukaan laitoin pienen DMC:n kitin.
* * * * *
For Paulie in the Netherlands I sent this Herbs-mailart and DMC´s little cross stitch kit. I liked stitching this, the theme was nice.From the back

Summer MA from AnnetteAnnettelta Usa:sta tuli tämä kiva kesäinen Summer mailart. Taustakangas on tosi kiva ja sopii hienosti aiheeseen. Tykkäsin noista tarroistakin kovasti, nykyään kun haalin tarroja joka paikasta missä vain kivoja on saatavilla. Kiitos Annettelle!
* * * * *
From Annette (USA) I got this nice summer mailart. Notice how nicely the fabric iin the back goes with the theme :) Thank you Annette and also thanks for the goodies. Especially the stickers!

Magical MA from AwAw Fc:tä sain tämän kivan Magical mailartin Malesiasta asti. Nuo pöllökoristeet on tosi mieleiset - pöllöt kun vain on mielessäin... Kiitos Aw:lle :)
* * * * *
From Malaysia I got this lovely Magical mailart from Aw Fc. Thank you and thanks for the goodies too, especially the owl charms :)