Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

11/27/10

Joulukalenteripaketit saapuivat

Minnalta ja Marilta tuli joulukalenteripaketit samana päivänä. Voi että tätä aikuisen naisen hulvattomuutta - olen niin täpinöissäni kalentereistani! Joulun aika on todellakin parasta aikaa vuodesta. Juuri eilen illalla kun ajoin kaupungin halki, ihastelin lumista keskustaa, näyteikkunoita ja jouluvaloja. Mutta heti tuli haikeuskin mieleeni - tämä on muutaman viikon päästä ohi. Mutta sitäkin enemmän pitää sitten keskittyä aikaan tässä ja nyt! Tulkoon Joulu!

Tässä postilaatikot avattuina Marilta
ja Minnalta

Ja tässä kuvassa meidän joulutonttumme vahtii, että en avaa paketteja ennen aikojani! Käyn niitä kylläkin tiirailemassa vähän väliä ja huokailen onnellisena, mutta en koske!


Mari oli laittanut pakettiin mukaan myös ylimääräisen lahjan ja hän kirjoitti, että saan avata sen milloin tahdon.


Kaunko veikkaatte, että odotin paketin avaamista? No, luettuani, että saan avata milloin vain, aikaa meni about nanosekunnin verran ja paketti oli auki :) Huudahdin ihan ääneen, niin ihastuttavan mallin Mari oli minulle laittanut. Hän kirjoitti, että koska olen niin näppärä näissä (mailarteissa), hänen oli tämä minulle laitettava mukaan! Kiitos kiitos kiitos. Melkein kuolasin mallin päälle... Oli tosi kiva, kun annoit avata tämän milloin vain - eli heti - sillä nyt ehdin tehdä tämän meille jouluksi. Tästä tulee ihastuttava joulukoriste esim. ilmoitustaululle.


Minun Marille ja Minnalle lähettämäni joulukalenteripaketit näkyvät postauksessa 23.11.

Salainen syyspiristäjä lähetti vaihdon viimeisen postin


Minun syyspiristäjäni lähetti viimeisen postin ja hän on Minna M. Tässä viimeisessä paljastuspaketissa oli lempikukkani ruusu kirjailtu muistivihon kanteen. Todella kaunis kokonaisuus! Ja mukana oli myös ristipistolehti ja epäilen, että Minnalla on selvännäkijän kykyjä, sillä juuri tuollaista kannessa näkyvää onnen toivotus -mallia olen ajatellut pisteleväni. Uskomatonta.
Kiitos kaikista lähetyksistä, joilla syksyäni piristit. Tykkäsin kaikista! Kiitos vielä kerran ja ihanaa joulun aikaa sinulle.

11/24/10

Meidän perheen joulukirja - Our family Christmas book is ready


Sain vihdoin viimeisteltyä meidän perheen joulukirjan. Tämä on myös vieraskirja joulun ajan vierailuihin. Meillä on joka joulu muutama päivä ennen joulua avoimet ovet, jolloin ystävät ja sukulaiset käyvät pitkin päivää glögillä (mikä klo-aika kenellekin parhaiten sopii). Glögipäivän vieraat saavat sitten tähän kirjaan jättää terveisensä. Ensimmäinen tapahtuma tulee olemaan ensi sunnuntain ristipistotapaaminen pikkujoulutunnelmissa eli siitä tulee kirjan ensimmäinen juttu. Ja kuvia toki lisään muutaman/tapahtuma. Joulun vietosta varsinkin. Uskon, että kirjaa on kiva lueskella jälkeen päin.

Yhdistin Kädentaidot-messuilta ostamani kankaat, pilkullisen ja raidallisen ja kiinnitin pistelyn keskelle. Kansissä on vanulevyä, joten kirja on "pehmeä". Reunat viimeistelin käsin (kuva alla).

* * * *
I have finished our family Christmas book. In this book friends can left their greetings and also we will write some memories about our Christmasses. And some photos also. I believe it will be great to read this book years later... why did I not figure this out earlier :( But better now than not ever :)

11/23/10

Jännityskuvia Marille ja Minnalle

Tällä viikolla postitan Marille ja Mintsille joulukalenterivaihdot, kummallekin 12 lahjaa. Ja kun saan heiltä 12 lahjaa, on minulla yhteensä 24 lahjaa eli virallinen joulukalenteri. Eikä ole enää montaa päivää, kun pääsemme lahjoja kurkkimaan :)

Mutta täytyyhän sitä vähän jännittää jo etukäteen, joten tässäpä meidän tonttutytön vartioimat lahjat Marille ja Minnalle eli vähän esimakua siitä mitä on tulossa...

Minnalle


Marille

Kaunis tulitikkuvaihto saapui - A beautiful matchbox-exchange arrived


Sain Suvilta todella kauniin tulitikkuvaihdon. Tykkään tuosta pistelystä ihan hirmuisesti! Se on just minun tyylinen, ei liian romanttinen, mutta kuitenkin todella tunnelmallinen kuva. Katselin sitä pitkään ja kuvittelin käveleväni talvisessa jouluillassa pienessä englantilaisessa kylässä. Sellainen mielikuva minulle vain tuli :)
Mukana oli myös kauniit pakettikortit, joista kolme on Suvin itsensä tekemiä. Tai näin oletan, että pöllö ja tonttu ovat ostokortteja. Kiitos ihanasta vaihdosta!

Katsohan kaikki muutkin ihanat tulitikkuvaihdot Pretty exchanges -blogista. Ja nyt on aika ilmoittautua messuvaihtoon, joka on tarkoitettu kaikille Kädentaidot-messuilla käyneille. Tässä tehdään vaihto, jossa käytetään jotain Kädentaidot-messuilta ostettua...
* * * *
This beutiful matchbox exchange I got from Suvi. I really love the stitching. It is not too romantic for me, but it has a very good feeling in it! Thank you Suvi so much.
See the other matchbox-exchanges in the Pretty exchanges-blog.

11/22/10

Minun messulöytöni

No niin, kuvien lisääminen onnistuu taas! Olipa mukava nähdä Lennua, Irmeliä, Katria, Saria... Irmelin tapaaminen oli kiva yllätys, sillä meillä on kyllä ollut ihania privavaihtoja, mutta nyt vasta sain Irmelin nimelle kasvot :)

Mitä löysin messilta? Paljon kaikenlaista kivaa, mutta epäilen, etten edes ole lähellä tämän vuoden ostosennätystä, sillä olin varsin pidättyväinen - uskokaa tai älkää.

Ihania jouluaskartelutarvikkeita ja vähän muitakin!

Em. kuvassa olevat jouluaskartelutarvikkeet on jo otettu käyttöön, sillä olen niiden avulla jo paketoinut läjän lahjoja, tässä muutama kuvassa. Aivan kuten Marikin blogissaan kirjoitti, kyllä leikkaaminen ja liimaaminen on vaihteeksi niin kivaa :)


Kankaat olivat yksi edeltä päätetty hankintakohde.


Violariumin osastolta ostin Isabelle Vautierin sydänmallien kirjan - vihdoinkin, kauan on ollut haaveissa. Point de croix -lehti aiheutti minulle pienen paniikin. Tai ei se lehti, vaan Irmeli ja Sari, jotka kahvipöydässä leväyttivät lehtensä näkyville ja minä sain sätkyn, että apua! montakohan lehteä Lennulla on mukana, että jos niitä ei enää olekaan, kun pääsen takaisin hänen osastolleen. Ihan kauhia paikka. Mutta onneksi Lennulta lehti minullekin löytyi, huh huh!


Nauhat, napit ym. pienet ostot


Nämä ovat Käsityökorin euron laatikosta - kyllä vain, euron kappale (mukana langat, koristeet, kangas, korttipohja ja kirjekuori (paitsi kaktus on pelkkä malli). Tarrat on Sinellin osastolta.


Eurolla sai myös 5 kpl käpytonttuja ja tein 2 euron hankinnan.


Olen taannoin kirpparilta eurolla ostanut tällaisen kangaspäällysteisen laatikon ja siitä tuli nyt tonttujen koti - paitsi siksi aikaa kun asuvat joulukuusessa :) Tässä rasiassa tontut pysyvät ehjinä.