Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

10/21/10

Minulle minulle minulle sekä ARVONTA - For me me me

Pitkästä aikaa jotain ihanaa on valmistunut ihan vain minulle itselleni! Ihana tunne. Lue koko tarina alusta loppuun, jossa tämä postaus päättyy arvontaan!

Ensin esittelen teille yksiväripistellyn enkelin, jonka tein kynttilälyhtyyn. Herkkä, eikö olekin.


Toiseksi esittelen teille kolmen sydänkoristeen setin. Huutonetistä huusin kasan joulukankaita. Kankaita on viittä erilaista ja aika isoja paloja, mutta hinta vain 6 euroa! Tässä kuvassa näkyy kankaista kolme. Minulla oli siis kauniita uusia kankaita, mitähän niistä tekisin... Kun mukaan otettiin kaunis raidallinen pellavanauha, sain idean, että pistelen vain nauhalle erilaisia pieniä jouluisia kuvia ja mietin vasta sitten, mitä niistä lopulta tulee.
Kun olin nuo kolme kuvaa pistellyt, päätin tehdä jouluisia sydämiä, joita voi ripustella sinne tänne kotiin tai joulukuuseen. Sydämistä tuli oikein kauniita, tykkään niistä kovasti. Käytin myös jo vuoden laatikossa lojuneita joulunappeja näihin töihin. Vaaleansininen valkopilkullinen kangas ei ollut Huutonet-kankaissa, vaan se on Tilda-kangasta omasta kaapista.

ARVONTA
Olen niin happy aikaansaannoksistani, että haluan jakaa iloa blogini lukijoillekin.

Jätäpä siis tämän postauksen kommentteihin mielipiteesi, mikä näistä sydämistä on sinusta kaunein ja voitat kyseistä kangasta, palan tuota raidallista pellavanauhaa, tekemäni sydänmuotin, jouluisen napin, ripustusnauhan sekä rusettinauhan. Pistelymallia en voi lähettää, koska se on kirjasta, mutta varmasti sinulta löytyy jouluinen pistelymalli, joka sopii tähän kokonaisuuteen (pellavanauhan korkeus on noin 25 pistoa).

Joulusydän 1, hiiri

Joulusydän 2, marjaoksa

Joulusydän 3, joulusukka


Voit myös mainostaa blogissasi tätä arvontaa, jotta mahdollisimman moni sen huomaisi ja pääsisi osallistumaan :)

Joulusydämen materiaalipaketti arvotaan sunnuntaina 26.10. joskus iltapäivällä. Siihen asti... Onnea arvontaan!

Tässä palkintopaketti (Kankaista saa valita yhden, josta leikkaan sydämeen tarvittavan määrän kangasta, rusettinauha voi olla jokin muukin kuin tuo kuvassa näkyvä, riippuu siitä minkä kankaan valitset. Katson, että nauha sopii kokonaisuuteen).
Toinen palkintokin arvotaan, koska tänne on tullut niin paljon osallistujia :) Laitetaan tällainen pieni paketointisetti joululahjoja varten. 2 levyä tarranimilappuja ja 4 pientä lahjapussia.


PÄIVITYS SUNNUNTAINA 31.10.
Arvonta... da daa... Kysyessäni vanhimmalta pojalta numeroa 1-22 väliltä, paitsi ei numeroa 17, joka oli oma kommenttini, hän vastasi 6. Ja kuudennen kommentin oli jättänyt Irmeli. Onnea voittajalle!! Irmeli, valitsehan nyt mieleisesi kangas ja laita minulle sähköpostia :)

Nuoremmalta pojalta kysyin toista numeroa kakkospalkinnon voittajaksi ja hän vastasi 11. Yhdestoista kommentti on Tarjalta. Onnea! Minä laitan sinulle tuon paketointisetin postiin :)

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

* * * * * *
I stitched all the beautiful Christmas decorations shown in this post just for my self :) The fabrics I bought from flea market and I only paid for 6 euros of 5 different Christmas fabrics and the peaces were quite big. I am very pleased with my finishes :)

Ostoksia

En ole muistanut näitä ostoksia esitelläkään, joten tässäpä kuvia "unohtuneista hankinnoista". Nämä jouluiset ristipistomallikirjat ovat aivan huippuihania. Alla on muutama kuva myös kirjan malleista. Advent im Winterwald-kirjassa on muitakin ohjeita jouluisiin käsitöihin, mm. ihania metsän eläimiä.
* * * * * * * * * * *


Tästä kirjasta on edellisessä postauksessa näkyvien joulusydämien mallit, hiiri oikeassa alalaidassa, jouluinen marjaoksa toinen rivi ylhäältä ja joulusukan malli näkyy tuossa luistimessa.


* * * * * * * * * * *


* * * * * * * * * * *


Yllä olevassa kuvassa on plastic canvas -materiaalia kaksi levyä ja tarkoitus olisi tehdä noita ekologisuudesta muistuttavia jääkaappimagneetteja. Täytyy vain sopivat langat etsiä, näitä ei tehdä ristipistoin ja lanka saa olla vähän paksumpaa. Nämä olisivat aivan loistavia joululahjoiksi, mutta aikani ei taida enää riittää. Ehkä muutaman ehtisin tehdä... Tarkoitus olisi tehdä meille kotiin lapsille näitä Lizzie Katen vihreä-sarjan "opastauluja" lahjaksi. Varsinkin teinisuihkuja ottaville kylppärin seinään tuo "Save water" olisi ihan omiaan :)
Ehkä pistelen lahjoja yökaudet.

* * * * * * * * * * *

Tämän kirjan ostin Jaanalta, kun hän blogissaan myi ristipistomalleja yms.

Syyspiristystä

Sain toivelistaltani poimitun Mains&Merveilles -lehden salaiselta syyspiristäjältäni. Kiitos kovasti, tämä oli mukava yllätys!