Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

1/19/11

Lohtupeitto

Joukko ristipistelijöitä halusi toteuttaa jotakin Pikelle lohdutukseksi hänen miehensä poismenon takia. Päädyimme lohtupeittoon. Meitä oli tässä 17 pistelijää. Piken blogissa on nimilista sydäntilkkujen tekijöistä! Jokainen pisteli 15x15 cm tilkkuun sydämen ja tilkut postitettiin pika pikaa minulle. Viime viikonloppuna sitten kokosin peiton, maanantaina postitin ja tänään on Pike lohtupeiton harteilleen saanut. Tyttöenergia toimi hienosti - ja nopeasti! Ihana idea tämä lohtupeitto, minä en ollut ennen kuullutkaan tällaisesta.

Tässä peitto mallin vuoksi minun harteillani ennen paketoimista.

Ristipistohassutus päivä 15 * Crazy January challenge day 15


Viimeisin RPH:ssa aloittamani työ on häälahja, jonka viimeistelen tauluksi. Malli on Dimensionin kitti, jossa oli mukana langat ja aida-kangas, mutta minä pistelen kimaltelevalle pellavalle. Tästä näyttäisi tulevan oikein nätti.

RPH oli Minnalta mainio idea! Kiitos :) Monet ovat sanoneet, että tuli vierailtua ahkerasti toisten blogeissa ja se on varmasti hassutuksen yksi parhaista saavutuksista. Se, mitä tapahtuu aloitetuille töille, onkin tarina erikseen :) Mutta kiva on jatkossakin seurata miten työt edistyvät. Itselläni on kahteen työhön aikaraja eli häälahjan tulee olla valmis huhtikuun alussa ja syntymätaulun tulee olla valmis kesäkuussa. Yritän kyllä sinnikkäästi tehdä muutkin keskeneräiset valmiiksi. Eilen kasasin tekeillä olevat työt viereeni sohvalle - iso läjä - istuin ja katsoin, huokaisin syvään, totesin, että tää on ihan vapaaehtoista, ei stressiä... Mutta kyllä vähän oli kylmä hiki otsalla, että onko ihan pakko! Siis pakko aina vaan aloittaa uusia töitä vaikka edelliset on kesken. Ja nyt en tarkoita RPH-aloituksia. Voin kertoa, että keskeneräisten varastoni ennen RPH:ta oli näköjään aikamoinen, nyt kun ne esille kaivoin.

Mutta pistely on kivaa ja pistelen sitten sitä työtä mitä kulloinkin mieli tekee. Ja nappivaihdon ilmoittautuminenkin alkoi, joten seuraavaksi pistelen pienen nappiaiheen, mutta koska se on oikeasti pieni juttu vain (vaihdossa pääroolissa ovat napit), niin pistelen sen yhdessä illassa :)