Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

11/18/11

Terveisiä messuilta - jätin vähän ostettavaa teillekin...

...varsinkin kun omat ostokseni keskittyivät tänään nukkispuolelle! Ja kylläpä teinkin ihania löytöjä, huh huijaa!

Mutta tietenkin vierailin Violariumin osastolla Lennua moikkaamassa ja jätin korumallistani tehdyn pussukankin näytille :) Violariumissa oli tosi hyviä tarjouksia ja lankesin tuohon joulupakettiin, jossa on siis kangas ja langatkin mukana. Tosi kaunis. Ei valmistu täksi jouluksi, mutta ensi jouluksi sitten. Lisäksi ostin nätin väristä vaaleanpunaista (tai vaalea marjapuuro) pellavakangasta. Kun näin Kaisalla kankaan, niin pakkohan se oli itsellekin saada. Nättiä nauhaa ja kiva kana-malli tarttui myös mukaan.
Koska ostokseni olivat yli 50 euroa, sain kaupan päälle tarvikepaketin (sellaisen sai kaikki valita, joiden ostot oli yli 50 e) ja tämän paketin valitsin sen takia, että siinä oli ihana vaaleankeltainen pellavakangas, samoin tuo lila houkutteli. Myös siniset langat olivat minun mieleen. Eikös olekin aikamoinen kaupanpäällinen tämä!

Käykää siis ihmeessä Lennun osastolla, tarjoukset on hyviä (paljon esim. pakkauksia oli tarjouksessa, kolme lehteä yht. 25 e jne.)

Kankaisen osastolta tuli hamstrattua kankaita. Eikös niitä minulla ollut jo tarpeeksi? Ilmeisesti ei :) Siellä oli niin älyttömän hyvä valikoima ja just sopivia 50x55 tai 50x110 paloja. Nuo rullakankaat on 50x55 cm paloja, 6 kpl 10 eurolla.Monet näistäkin kankaista päätyvät nukkekotiin, kuten ylärivin ruusukankaat ja alarivissä vasemmalla olevasta kankaasta teen 70-luvun Lundbyhyn olohuoneen tapetin ja pupukankaan vieressä olevasta vihreästä lehti/saniaiskankaasta tapetoin takkahuoneen takaseinän. Very retro :)

Messuilla oli muuten hurjasti väkeä! Ajattelin, että siksikin on hyvä mennä perjantaina, että olisi vähemmän väkeä ja siis väljempää. Hui hai, ihan oli täynnä hallit, mutta eipä tuo haitannut. Ihan ensimmäisenä kipitin Nukketalo ja lelun osastolle, jotta ehdin saada parhaat minit päältä :) Sen jälkeen oli kiva rauhassa katsella kaikkea muuta ja tehdä löytöjä. Kaisan tapasin ensimmäistä kertaa ja kävimme yhdessä kahvilla. Oli niin mukava jutella, kun hänelläkin on nukkekotiharrastus sen lisäksi, että harrastaa ristipistoja, nypläystä ja tilkkutöitä. Ainakin näitä kaikkia :) Kiitos Kaisalle seurasta ja Lennulle toivotan mukavaa messuviikonloppua. Ja teille kaikille, jotka olette messuille lauantaina tai sunnuntaina menossa, toivotan myös tosi kivaa messureissua!

Ps. Tarja, sulle jäi vaikka mitä. Pöllöjäkin varmaan, vaikka jostain syystä niitä en nyt kauheasti bongannut...