Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

5/24/10

Sanonta mailart vihdoin perillä! Sayings mailart

Stitched mailart -ryhmän vaihdossa "sayings" tein Ankelle kuoren, jossa sanonta oli "Let your light shine". Se on Cinnamon Cat:n malli. Kangas on ilmeisesti sarjaa All our yesterdays. Kuoren lähetin 16.4. ja voitte arvata, että olin jo aivan varma, ettei kuori koskaan kotiudu. Olin jo melkein aloittanut uuden tekemistä, kun Ankelta tuli viesti, että kuori on perillä. Hän sai sen 22.5. joten kuoren matka Hollantiin kesti yli kuukauden! Ilmeisesti tuhkapilvet hidastivat näin kovasti postin kulkua lentoteitse. Mutta olen niin onnellinen, että kuori on perillä!

Tässä kuva itse sanonta-puolesta

Edessä oli Tilda-sarjan simpukka-nappi. Lähetin Ankelle myös Tilda-kangasta ja puiset napit, joissa on purjeveneet. Tätä kuorta oli kiva tehdä!

* * *
In stitched mailart group there was in April a theme "sayings". I stitched Anke a saying "Let your light shine" which is Cinnamon Cat´s chart. The fabric I believe is from All our yesterdays. I mailed my mailart on the 16th of April so you can believe I thought it will ever arrive to Anke. On the 22nd of May she received it! I quess the vulcano slowed the airmail. I am happy she got it at last. I almost started to stich another one :)
I sent Anke also some Tilda-fabric and wooden buttons, sailboat etched in the button.


SANONTA-MAILART ANKELTA *** SAYINGS MAILART FROM ANKE
Maanantaina 24.5. posti toi Ankelta ihastuttavan mailartin, jossa sanonta on "A bad day of cross stitching is better than a good day of housework". Sanontahan on täysin totta :) Sain myös langanpidikkeita ja muutaman langan. Tätäkin kuorta jännitettiin, se on postitettu 17.4. eli yhtä kauan teki matkaa kuin minun kuoreni Ankelle.
***
On Monday the 24 of May I got a saying mailart from Anke from Nederland. This mailart also travelled over one month , it was mailed on the 17th of April! Anke stiched me a saying "A bad day of cross stitching is better than a good day of housework". This is so true :) Also she send me floss holders and flosses. Thank you Anke!