Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

2/22/10

Cross stitch gathering - Ristipistotapaaminen


Lauantaina meille saapui 12 pistelijää väliltä Helsinki-Pori. Ja meillä oli tosi kivaa :) Pistelyt kylläkin jäi vähemmälle, kun piti vaihtaa kuulumisia, pistelyyn liittyviä keskusteluja käytiin ristiin rastiin ja kaikkien työt ja materiaalit piti kahlata läpi ja ihailla. Oih, mitä ihania töitä taas onkaan tekeillä. Minä sain useita vinkkejä hurjan SAL-työni tekemiseksi, samoin kuin kannustusta, into sitä pistellä kun on hukassa... Saimme varmasti kaikki vinkkejä ja ideoita viimeistelyyn, hankintojen tekemiseen, tekniikoihin jne. Mukana olleet voivat vaikka kommentoida kirjoitukseen, että mikä oli parasta antia tämän kerran tapaamisessa!

Melkein kaikki olivat ehtineet pistellä ystävänpäivälahjankin ja ne jotka eivät ollee ehtineet lahjaa pistellä, toimivat onnettarina. Tässä ihailtavaksi kaikki lahjat, jotka arvottiin paikalla olijoiden kesken.
Minä sain tuon ylimmäisessä kuvassa näkyvän Minnan tekemän kauniin ja kekseliään taulun, jossa on korsetti. Työn viimeistely on vaatinut jo vähän muitakin kuin pelkkiä pistelytaitoja :)

Tässä vähän yleisnäkymää tapaamisestammeIhanaiset naiset - vieraani - toivat jos jonkinlaista tuliaista tullessaan. Kiitos kaikista kekseistäkin, ne unohtuivat pöydälle, kun niitä iltakahveja ei kukaan halunnutkaan! Nämä ihanuudet sain harrastukseemme liittyen ja olen tosi iloinen näistä kaikista lahjoista, joista osa jo löysi sijoituspaikkansakin :)


Kiitos Mari, Mari, Virpi, Sari, Katri, Minna, Tarja, Marjo, Niina, Johanna, Ressu, että tulitte meille, arvostan sitä kovasti!