Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

2/22/10

Cross stitch gathering - Ristipistotapaaminen


Lauantaina meille saapui 12 pistelijää väliltä Helsinki-Pori. Ja meillä oli tosi kivaa :) Pistelyt kylläkin jäi vähemmälle, kun piti vaihtaa kuulumisia, pistelyyn liittyviä keskusteluja käytiin ristiin rastiin ja kaikkien työt ja materiaalit piti kahlata läpi ja ihailla. Oih, mitä ihania töitä taas onkaan tekeillä. Minä sain useita vinkkejä hurjan SAL-työni tekemiseksi, samoin kuin kannustusta, into sitä pistellä kun on hukassa... Saimme varmasti kaikki vinkkejä ja ideoita viimeistelyyn, hankintojen tekemiseen, tekniikoihin jne. Mukana olleet voivat vaikka kommentoida kirjoitukseen, että mikä oli parasta antia tämän kerran tapaamisessa!

Melkein kaikki olivat ehtineet pistellä ystävänpäivälahjankin ja ne jotka eivät ollee ehtineet lahjaa pistellä, toimivat onnettarina. Tässä ihailtavaksi kaikki lahjat, jotka arvottiin paikalla olijoiden kesken.
Minä sain tuon ylimmäisessä kuvassa näkyvän Minnan tekemän kauniin ja kekseliään taulun, jossa on korsetti. Työn viimeistely on vaatinut jo vähän muitakin kuin pelkkiä pistelytaitoja :)

Tässä vähän yleisnäkymää tapaamisestammeIhanaiset naiset - vieraani - toivat jos jonkinlaista tuliaista tullessaan. Kiitos kaikista kekseistäkin, ne unohtuivat pöydälle, kun niitä iltakahveja ei kukaan halunnutkaan! Nämä ihanuudet sain harrastukseemme liittyen ja olen tosi iloinen näistä kaikista lahjoista, joista osa jo löysi sijoituspaikkansakin :)


Kiitos Mari, Mari, Virpi, Sari, Katri, Minna, Tarja, Marjo, Niina, Johanna, Ressu, että tulitte meille, arvostan sitä kovasti!

12 comments:

 1. Kiitos itsellesi, että jaksat järjestää ja sain tulla. :)Parasta oli samanhenkisten ihmisten seura, kaikki uudet ideat, toisten kauniit työt ja se, että monille nimimerkeille sai kasvot. Sain paljon uusia kivoja juttuja ja sen innostuspistoksen taas pistelyyn.

  ReplyDelete
 2. Oioi olipas tosiaan kiva tavata taas muitakin ristipistoilijoita ja niin kiva saada uusiakin kasvoja. Uutta innostusta sain ja eilen olikin sitten täys työ kun pähkäilin minkä pikkutyön aloittaisin tuon suur urakan rinnalle, no päätöksen tein ja sain sitten ristipistoosuudelta työn jo valmiiksi ;D

  Olipas kivaa :) seuraavaa tapaamista odotellessa :)

  ReplyDelete
 3. Kyllä oli tosiaan mukava päivä samanhenkisessä seurassa! Pääsi näkemään toisten upeita töitä ja vaihtamaan kuulumisia, ja sai taas tosiaan kasvot muutamalle blogille. Päivä vierähti mukavassa seurassa jopa hieman liian nopeasti! Kiitos Kirsi kun jaksat järjestää!

  ReplyDelete
 4. Kiitos taas Kirsi tapaamisen järjestämisestä. Oli kiva tavata tuttuja ja uusia pistely-ystäviä. On aina kiva ihailla mitä muut ovat saaneet aikaan ja miten eri tavoilla ristipistotyöt voi viimeistellä.

  ReplyDelete
 5. Kiitos Kirsi! Kivaa oli ja parasta antia kyllä oli sinun ristipistotavaravarastosi, erityisesti ne kirjat :). Tilaus Saksaan lähti eilen. Kiva oli nähdä myös miten erilaisia töitä kaikki pistelivät, isoja ja pieniä ja kaikkea siltä väliltä, mahdottoman monipuolinen harrastus meillä.

  ReplyDelete
 6. Kiitos itsellesi Kirsi kun jaksat näitä järjestellä. Kiva oli päästä porukoihin mukaan ja tavata tälläkin tavalla hurahtaneita. Ja anteeksi vielä kerran (sille teidän naapurille....=))

  ReplyDelete
 7. Suuret kiitokset kuuuluvat sinulle Kirsi, kun jaksoit taasen järjestää tapaamisen.
  Parasta oli kaikki, etenkin ihmiset, sekä uudet että vanhat kasvot. Samoin muiden töiden katselu ja ihaileminen..siis ihan kaikki. ;)
  Terkuin ristipistoaddikti.

  ReplyDelete
 8. Oli kyllä ihanaa! Mikä olisi parempi tapa viettää kylmä ja jäinen päivä kuin tämä!

  ReplyDelete
 9. Kiitos mukavasta tapaamiseta. Parasta antia oli tavata uusia ja vanhoja ystäviä!

  ReplyDelete
 10. Kiitokset Kirsille vielä täältäkin suunnalta! :) Itse innostuin kierrättämään töitä nyt tuon tapaamisen myötä, kun ajattelin, että kaikkia töitä olisi saatava eteenpäin. Niinpä nyt on kaikki keskeneräisyydet (kutominen ja virkkauskin) listattu ja menen siinä järjestyksessä - vähintään yksi rivi/pisto työhön ennen siiirtymistä seuraavaan! :D Ehdinkin sunnuntain aikana koskea kuuteen työhön kahdeksasta! :) Kyllä sitä inspiraatiota tuli jo ennen tapaamista, tapaamisessa ja vielä sen jälkeenkin! Oli kiva tavata "vanhoja" ja uusia tuttavuuksia. Ja kyllä sitä taas oli mahtava nähdä muidenkin tekeleitä. :)

  ReplyDelete
 11. Kuulostaa tosi mukavalle päivälle! Nyt harmittaa, etten ottanut lasten puheita todeksi... No, josko sitten seuraavalla kerralla :D Monta "uutta kasvoakin" olisi tullut tavattua. Ihana kuulla, että teillä oli hauskaa!

  ReplyDelete
 12. Kiitos vinkistä, että löysin nämä kuulumiset! On teillä varmasti ollut ihana päivä, toivottavasti joskus pääsen mukaan ;)

  Nautinnollisia pistelyitä sekä ihanaa alkavaa kevättä kaikille!!!

  ReplyDelete