Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

2/18/10

My new stash - Ristipistokamaa

From Germany Handarbeiten busteblume I ordered lots of cross stitch books and they are just great - full of beutiful charts and ideas for finishin. The cat-book is from flea market and Cross stitch crazy I bought in my business trip.
* * * * *
Saksasta Handarbeiten blusteblumesta tuli tilaamani kirjat ja kankaat. Voitte arvata, että huokailin ääneen noiden kirjojen parissa! Kissa-kirja on Huutonetistä ja Cross Stitch Crazy jäi käteen Akateemisesta. Olin Hesassa työmatkalla ja siellä asioin Menitassa, josta ostin kankaita ja puuttuneita lankoja.

Four fabrics from the left and flosses are from a Finnish handcraftshop, three fabrics from right are from Handarbeiten busteblume and so is the heart shaped paspartur. The bird parpartur I got as a thanks for ordering. The flower fabric I bought in my business trip as well.
* * * * *
Kankaista vasemmalta neljä ensimmäistä on Menitasta, haaleampi vaaleanpunainen ja keltainen, beigesävyinen pellavanauha sekä kukkareunainen sydän paspartuuri Handargeiten busteblumesta. Lintupaspartuuri tuli mukana kiitoksena tilauksesta. Kukallinen kangas on jostain käsityöliikkeestä, jonka bongasin Hesasta osoitteesta Hämeenkatu 5. Vinkki: jos etsit tilkkutyökankaita eli siis ristpistelyyn viimeistelykankaita, niin siellä oli enemmän kuin ehtii päivän aikana käydä läpi! Minä en edes osannut ostaa mitään muuta kuin tuon kukkakankaan - sille kun on jo käyttökohde. Muuten päässä vain vilisi tulevat projektit tai mahdolliset projektit, mutta muita kankaita en vain saanut ostetuksi :( Se oli se valikoiman runsaus! Sinne on pakko päästä uudestaan.

3 comments:

 1. Anonymous18.2.10

  Tuo Hämeentien liike taitaa olla Tilkkusatu Kotipuoti http://www.kotipuoti.fi/
  Itsekin olen tuolta paljon kankaita ostanut. Aina iskee valinnan vaikeus :)

  ReplyDelete
 2. Ooh, kirjat tulivat kuin tulivatkin ennen lauantaita :)

  ReplyDelete
 3. Looks like you will be busy for a while - love it!

  ReplyDelete