Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

8/18/09

Stitched postcard exchange

I got "summer memories" postcard (Pretty exchanges) from Lori from France. Thank you Lori!
*** Sain "kesän muistot" (Pretty exchanges vaihtoblogi) postikortin Lorilta Ranskasta. Kiitos Lori!

8/16/09

Summer has gone too fast! Though, it not totally gone yet - August is still a summer month, but somehow it feels like summer is gone since I got back to work after my summer holiday. I have done some stitching during summer and one is the Summer MA in next post. I also have been stitchin a wedding present and picture of that will be here to see next week (the wedding is the 22nd of August). I also did a stitched postcard "Summer memories" (Pretty exchanges) and I sent it last week to France. I will post a picture when I get the information it is arrived. At the moment I am stitching an autumn exchange that should be mailed the 1st of September. It is going to be very nice - I hope I manage to finish it as it should be :)

I wish you all great end of summer and autumn to come!

*** Kesä on mennyt tosi nopsaan! Tai eihän se kesä vielä kokonaan ole mennyt, mutta jotenkin vain tuntuu töihin paluun jälkeen, että siinä se kesä meni... onhan elokuu kuitenkin vielä kesää. Olen pistellyt kesän aikana mm. Summer mailartin, josta on kuvat seuraavassa postauksessa. Lisäksi olen pistellyt postikortin "Summer memories" (Pretty exchanges), mutta laitan siitä kuvat vasta kun saan kuittauksen, että on perillä. Nyt viimeistelen häälahjaa ja siitä kuvan laitan ensi viikolla. Häät ovat nyt tulevana lauantaina 22.8. Lennun syysvaihto on viimeistelyssä ja siitä tulee kyllä tosi kiva - kunhan vain saan viimeistelytyöt onnistumaan! On taas sellainen juttu, jota en ole ikinä ennen tehnyt.

Syksyn lähestyminen näkyy jo kaupoissakin. Huomaan, että katselen lehdistä kaikkia ihania neuleita ja lankojakin ihailen, mutta mitään niistä en osaa tehdä. Vähän olen jo shoppaillut syysvaatteita ja tyttärelle ostettiin eilen ensimmäiset korolliset saapikkaat. Tytär on 8 vuotta ja hän on niin onnellinen saapikkaista, että ihan sydän sulaa. Huimat korot on noin 2-3 cm, mutta kylläpä kopisee ihanasti!

Ristipistojuttuja en olekaan shoppaillut muita kuin Jaanan Casa Ceninan kimppatilauksesta tulleet (postaus tuossa jäljempänä) ja yritänkin nyt pidättäytyä. Olen vähän funtsinut, että syksystä alkaen en kauheasti osallistuisi vaihtoihin. Joitakin vaihtoja on ihan pakko tehdä, koska rakastan vaihtoja, mutta ei ehkä niin paljon kuin nykyään minulla on ollut. Haluaisian nimittäin aikaa tehdä itselle ja perheelle kaikenlaista. Olen lehdistä ja kirjoista katsonut mitä projekteja haluaisin tehdä. Mutta ne omat jutut aina jää, kun aika menee vaihtoihin - ihaniin sellaisiin kylläkin.

Oikein hyvää kesän loppua ja tulevaa syksyä kaikille - tavataan blogeissa :)

Summer MA

Michelle let me know that she has received my Summer mailart. I stitched a girl with flowers. I remember when I was a little girl, I loved to gather flowers for my mom :)
*** Michelle on saanut lähettämäni Summer memories mailartin. Pistelin tytön kukkakimpun kanssa. Kun olin pieni tyttö, olin kesäisin alvariinsa keräilemässä kukkia äidilleni :)

I sent Michelle some wooden buttons made of Finnish wood and different fabrics for her to use in finishing her works.
*** Lähetin Michellelle suomalaisesta puusta tehtyjä nappeja sekä erilaisia tilkkuja viimeistelyyn.

Wooden buttons - Puunapit

MA from the back - MA takaa


Summer MA from Anastasia
I received Summer mailart ftom Anastasia. She had stitched me a nice fish thinking of summer :) Anastasia also send me many DMC flosses. Thank you for ma and goodies!
I enjoyed also the postcards. I am always interested to see pictures of different places around the world.
*** Minä sain Summer mailartin Anastasialta. Hän oli laittanut mukaan myös lankja sekä pari postikorttia. Minusta onkin tosi kiva nähdä kuvia eri paikoista ympäri maailman - minkälaisissa paikoissa/kaupungeissa ihmiset asuvat. Kiitokset Anastasialle tästä ma:sta - kala on kaveri! (lausahdus elokuvasta Nemoa etsimässä).

Casa Cenina order - Tilaus Casa Ceninasta

Jaana was doing an order in Casa Cenina and she was kind to take my order along. I ordered some beautiful fabrics and one booklet with an eastern theme.
The fabrics are very nice. Especially I love the white-pind checked fabric - what shall I stitch on it...
*** Jaana oli tilaamassa Casa Ceninasta ja otti ystävällisesti myös minun tilaukseni kimppaan. Tilasin kolmea erilaista kangasta sekä saksalaisen pääsiäisaiheisen ristipistomallikirjasen. Minä pidän kovasti tämän tyyppisistä saksalaisista malleista.
Kankaat on ihania. Varsinkin pidän tuosta valko-vaaleanpuna-ruudullisesta kankaasta, se on tosi herkullinen. Mitähän siihen pistelisi...


Some charts from the booklet - Tässä muutama kuva kirjasen malleista