Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/22/10

Joulukalenterin luukku 22 - Christmas calender day 22


Marin paketista putkahti pari jouluista nappia saatesanoilla "jatkoa seuraa". Marin viimeisen paketin, samoin kuin Minnankin, avaan vasta aattona eli huominen jää joulukalenteriluukuissa väliin. Sittenpä näen mitä jatkoa napit seurakseen saavat :) Napit on kuvattu pakettikortin päällä, joka on ihana talo. Kiitos näistä suloisisa joulunapeista!

Joulukalenterin luukku 21 - Christmas calender day 21


Aina tarpeellisia lankojensäilytystarvikkeita, kiitos Minnalle.
* * * *
Always needed for flosses, thank you Minna.

Minun lahjani Minnalle - My gift for Minna

12/20/10

Joulukalenterin luukku 20 - Chrismas calender day 20

Enää 4 pakettia jäljellä! Uskomatonta miten aika on mennyt. Tänään raaputin Veikkauksen joulukalenteriarvan loppuun asti, kun sain 5 euron voiton. Arvasin, ettei sieltä muuta sitten voi tulla, niin raaputin kaikki luukut auki. Ajattelin, että käyn Ärrällä lunastamassa voiton ja ostan uuden arvan. Tykkään arpojenkin tuomasta jännityksestä.

OLEN LOMALLA! Aivan ihanaa. Talo on hiljainen, vain minä ja joulumusiikki. Joka puolella on siistiä ja jouluista. Nautin ihan suunnattomasti ja yritän oikein painaa mieleeni tämän tunteen - sillä seuraavan kerranhan tämä toteutuu vasta vuoden päästä (siis jouluisissa merkeissä :) Lapsilla on vielä tämä ja huominen koulua ja keskiviikkona todistusten haku aamulla.

Meillä oli eilen glögipäivä ja ystäviä&sukulaisia kävi sankoin joukoin viettämässä kiireetöntä aikaa ja samalla saimme joulumuistamiset vaihdettua. Siksikin meillä on niin ihanan siistiä, kun juuri eilistä varten oli huolella siivottu :)

Mutta mitäs tänään tulikaan joulukalenterista. Marin paketista paljastui Tilda-sarjan leikearkkeja, joissa on mm. maatuskoja. Olen jo jonkin aikaa epäillyt, että Mari ja Minna ovat sopineet, että Minna muistaa minun pöllö-mieltymykseni ja Mari minun maatuska-mieltymykseni. Se on ihan pakko olla näin, koska muutenhan molemmilta olisi todennäköisesti tullut näitä kumpaakin ainakin jossain paketissa... mutta nyt ovat kyllä niin jakautuneet toinen toiselle ja toinen toiselle, että salaliitto on varmasti tehty :)

Minun lahjani Minnalle - My gift for MinnaJouluyllätyksistä puheen ollen, tässä Maijalle lähettämäni jouluyllätyspaketti. Hän tykkää joulukukista eniten Joulutähdestä, niinpä paketoin hänen joulumuistamisensa Joulutähti-teemalla. Mitä sisältä paljasuu, se selviää 24.12. :)

* * * *
I am on my Christmas vacation and I just love being in this quiet home just by my self. Children are at school and my husband at work. I am listening Christmas songs and enjoying our decorated home.
Today´s Christmas calender gift is from Mari and it is very nice Tilda´s cut figures.

The packet above is for Maija and I decorated it with the theme of her favorite Christmas flower

Joulukalenterin luukku 19 - Christmas calender day 19


Kaunis lumihiutale lempiväreissäni, kiitos Minna. Ja Madeira silkkilankaa, tämä on ihan uusi juttu minulle, en ole koskaan silkkilangalla pistellyt. On varmasti ihana lanka työstää, täytyy siis kokeilla.
* * * *
Beautiful snowflake-deocation in my favourite colours, thank you Minna. And some silk embroidery floss. This is a new one for me, I have never stitched on silk floss, I must try it soon.

Minun lahjani Marille - My gift for Mari

Joulukalenterin luukku 18 - Christmas calender day 18


Pieni lintunen lensi Marilta meille :) Kiitos!
* * * *
A little bird flew to me :) Thank you Mari.

Minun lahjani Minnalle ja Marille - My gifts for Minna and Mari
Molemmat saivat lumiukon, jonka voi törkätä vaikkapa joulukukka-asetelmaan.