Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/20/10

Joulukalenterin luukku 20 - Chrismas calender day 20

Enää 4 pakettia jäljellä! Uskomatonta miten aika on mennyt. Tänään raaputin Veikkauksen joulukalenteriarvan loppuun asti, kun sain 5 euron voiton. Arvasin, ettei sieltä muuta sitten voi tulla, niin raaputin kaikki luukut auki. Ajattelin, että käyn Ärrällä lunastamassa voiton ja ostan uuden arvan. Tykkään arpojenkin tuomasta jännityksestä.

OLEN LOMALLA! Aivan ihanaa. Talo on hiljainen, vain minä ja joulumusiikki. Joka puolella on siistiä ja jouluista. Nautin ihan suunnattomasti ja yritän oikein painaa mieleeni tämän tunteen - sillä seuraavan kerranhan tämä toteutuu vasta vuoden päästä (siis jouluisissa merkeissä :) Lapsilla on vielä tämä ja huominen koulua ja keskiviikkona todistusten haku aamulla.

Meillä oli eilen glögipäivä ja ystäviä&sukulaisia kävi sankoin joukoin viettämässä kiireetöntä aikaa ja samalla saimme joulumuistamiset vaihdettua. Siksikin meillä on niin ihanan siistiä, kun juuri eilistä varten oli huolella siivottu :)

Mutta mitäs tänään tulikaan joulukalenterista. Marin paketista paljastui Tilda-sarjan leikearkkeja, joissa on mm. maatuskoja. Olen jo jonkin aikaa epäillyt, että Mari ja Minna ovat sopineet, että Minna muistaa minun pöllö-mieltymykseni ja Mari minun maatuska-mieltymykseni. Se on ihan pakko olla näin, koska muutenhan molemmilta olisi todennäköisesti tullut näitä kumpaakin ainakin jossain paketissa... mutta nyt ovat kyllä niin jakautuneet toinen toiselle ja toinen toiselle, että salaliitto on varmasti tehty :)

Minun lahjani Minnalle - My gift for MinnaJouluyllätyksistä puheen ollen, tässä Maijalle lähettämäni jouluyllätyspaketti. Hän tykkää joulukukista eniten Joulutähdestä, niinpä paketoin hänen joulumuistamisensa Joulutähti-teemalla. Mitä sisältä paljasuu, se selviää 24.12. :)

* * * *
I am on my Christmas vacation and I just love being in this quiet home just by my self. Children are at school and my husband at work. I am listening Christmas songs and enjoying our decorated home.
Today´s Christmas calender gift is from Mari and it is very nice Tilda´s cut figures.

The packet above is for Maija and I decorated it with the theme of her favorite Christmas flower

2 comments:

 1. Olen muuten miettinyt ihan samaa, että mulla ja Minnalla on salainen salaliitto, ei tiedetä siitä itsekään :). Mulla oli mielessä muutama pöllöjuttu, mutta en sitten saanutkaan niitä. Maatuskat tuli mun teemaksi siis puolivahingossa.

  Ihanaa jouluviikkoa sinulle,tää on ihan paras viikko!

  ReplyDelete
 2. Anonymous20.12.10

  Mari toi oli hyvä salainen salaliitto tai sitten selkee ilma ja telepaattisesti vaihdettu ajatuksia ;D mut kiva näin :)

  T:Minna joka ei nyt jaksa kirjautua :P

  ReplyDelete