Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

9/6/12

Kuvakatsaus vuodenaikavaihtoon tekemistäni paketeista * Pictures of all the Seasons exchange packets I sent

Tässä on kuvakooste Pretty exchanges -vaihtoblogin vuodenaikavaihdossa Jaanalle (ei blogia) lähettämistäni paketeista.

Aloitetaan tuoreimmasta lähetyksestä eli syksyosuudesta. Pistelin Jaanalle pienen tyynyn hänen mieltymystensä mukaan eli kurpitsa ja eri värisiä syksyn lehtiä. Jaana oli vaihdon tiedoissa kertonut tykkäävänsä myös pihlajanmarjoista, joten kirppikseltä ostin kulkeneen kortin, jonka tuunasin uutta käyttöä varten. Tein myös toisen kortin, jonka Jaana voi sitten käyttää itse. Ristipisto-osuus oli Waxing moon designin malli "It´s a wonderfull life" jolla oli hyvä päättää vuoden kestänyt vaihto - olemmehan saaneet kokea neljä vuodenaikaa! It´s a wonderfull life :) Muu osuus eli vuodenaikaan liittyvä osuus oli Pentikin kaksi syksyn oranssin väreissä hehkuvaa kynttilämansettia ja Pentikin sydämen mallinen puulautanen, jossa voi pitää vaikkapa nappeja ja muuta kivaa tai kynttilää.

Ensimmäinen lähetys oli talvi ja siihen tein vanerista säilytyslaatikon johon pistelin eskimon koiravaljakon kanssa. Ristipistoaiheinen osuus oli kirjontakankaita ja lankaa. Näköjään olen tuolloinkin koristellut kortin virkkaamalla :) Muu osuus eli vuodenaikaan liittyvä osuus oli lasinen poro.


Keväällä Jaana sai ripustettavan sydänkoristeen (tämä oli hänen toiveissaan). Ristipistoaiheinen osuus oli kaunis lintukitti, jossa oli mukana myös lasikehykset. Muu osuus oli keväiset servetit.Kesällä Jaanalle lähti Lizzie Katen mallista tehty taulu ja vaikka servettejä meni keväälläkin, niin meni niitä kesälläkin, kun kokosin kesään liittyväksi osuudeksi grilli-illan tarpeita. Ristipisto-osuus oli kirjottava keittiöpyyhe.

Tämä oli todellakin kiva vaihto ja kiitos Marille loistavasta vaihtoideasta! Pretty exchanges -vaihtoblogiin on tulossa kiva jouluvaihto, siitä kerromme lisää myöhemmin. Ja muistattehan, että Pretty exchanges -blogiin saa aina käydä jättämässä vaihtotoiveita ja ideoita! Tai sitten voi laittaa suoraan sähköpostiakin pilvipeili@yahoo.com.


IN ENGLISH
In these pictures you can see all four parts I sent to Jaana (she has no blog) in Seasons exchange. It was a great exchange! Thanks to Mari for the idea :)

9/4/12

Se on sitten syksy, myös sisustuksessa ja esillä olevissa ristipistotöissä :) * Home decoration for autumn

Maija kyseli edellisessä postauksessa, että onko verhot samaa kuin tason päällä näkyvä liina, joten laitetaanpa kuvaa tästä harvinaisesta loikkauksesta Marimekon kankaista ihan johonkin muuhun.

Nämä syksyiset tekstiilit on Pentikin parin vuoden takaista syysmallistoa ja on tosiaan aika harvinaista, että meillä on muuta kuin Marimekkoa. Mutta kivat ovat nämäkin ja siksipä ne edelleen meillä syksytekstiileinä saavat jatkaa :)


Keittiön sivutason päällä on Sarin pistelemä kaunis syksyinen pikkutyyny.Sohvallakin on Pentikkiä eli tuo ihana, lämmin, paksu villainen torkkuhuopa :)

Aarikan Elämänpuu sai syksyn kunniaksi oranssit kynttilät ja vieressä kaunis syksyinen ristipistotyyny, jonka sain vuosia sitten USA:sta Lizzie Kate -vaihdossa.

Danielalta saatu ihana pöllö katselee keittiön menoa kaapin ovessa roikkuen.

Pentikin isompi poro pitelee Lennun pistelemää kaunista syksyistä koristetta.

Myös Pinkit käsityöt -blogin Sarin syksyinen sydän koristaa meidän kotiamme, se on makuuhuoneen pikkuikkunalla (alla on vielä lähikuva sydämestä, koska tuosta ikkunaa vasten otetusta kuvasta ei erotu).IN ENGLISH
Hi there! With these pictures I show you how I got busy last weekend decorating our home for autumn :) The stitchings at the pictures are all gifts for me and throught links you can see the blog of a stitcher. I just love these autumn cross stitchings!


9/2/12

Kaunis vuodenaikavaihdon syysosuus * Beautiful seasons exchange, autumn

Niin se päättyi melkein vuoden mittainen vaihto eli Pretty exchanges -vaihtoblogin vuodenaikavaihto tähän syksyiseen pakettiin. Viimeisen paketin myötä sain myös tietää kuka minulle on kivoja vuodenaikaosuuksia lähettänyt ja se oli Sari! Kiitos kaikista paketeista ja nyt tietenkin erityisesti juuri tästä perjantaina saapuneesta syyspaketista.

Sain kauniin syksyisen pikkutyynyn, jonka Sari on pistellyt Les grilles de Marysen mallista "Couleurs d´automne", Bittercup Designin mallin Autumn is in the air, pieniä punaisia omppuja vaikkapa Nallelaan :), Sarin äidin kutomat upeat villasukat - upeat niin väriltään kuin malliltaan ja ne on ihanan paksun tuntuiset. Sari kertoi, että tämä on malli, jonka mukaan hänen äitinsä on monet sukat kutonut.

Tuo Autumn is in the air -malli aivan huutaa minulle, että se on pisteltävä heti, nyt alkaa syksy! Ja niin aion tehdä, eli kunhan saan tuosta yhden Halloween-työn valmiiksi, niin tämä on seuraavana työn alla. Iso työni Curious Cub joutuu vähän odottelemaan, en sitä ihan lähiaikoina ehdi jatkaa, mutta on niin kiva nyt tehdä näitä vuodenaikaan liittyviä pistelyjä.

Pienen syksyisen tyynyn laitan esille alakertaan ja tästä Sarin syksyisestä pistelystä sain lopulta virtaa vaihtaa meille tummemmat verhot, keittiöön syysverhot, tyynynpäälliset sekä vaihdoin myös pöytäliinat, kaikki kynttilät oransseiksi yms. Nyt pikkuinen syystyynykin sopii joukkoon.
Kiitos Sari vielä kerran :)


IN ENGLISH
Hi! Didn´t I get a beautiful seasons exchange from Sari! She has stitched me
Les grilles de Maryse´s chart "Couleurs d´automne" for a little pillow, I just love it. Also she sent me Bittercup Design´s chart Autumn is in the air, which I have to stitch right away - as soon as I get my Halloween picture ready!

This autumn packet was the last one in a seasons exchange and with this packet I got to know who has been sending me packets every season :) Thank you Sari so much!