Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

9/2/12

Kaunis vuodenaikavaihdon syysosuus * Beautiful seasons exchange, autumn

Niin se päättyi melkein vuoden mittainen vaihto eli Pretty exchanges -vaihtoblogin vuodenaikavaihto tähän syksyiseen pakettiin. Viimeisen paketin myötä sain myös tietää kuka minulle on kivoja vuodenaikaosuuksia lähettänyt ja se oli Sari! Kiitos kaikista paketeista ja nyt tietenkin erityisesti juuri tästä perjantaina saapuneesta syyspaketista.

Sain kauniin syksyisen pikkutyynyn, jonka Sari on pistellyt Les grilles de Marysen mallista "Couleurs d´automne", Bittercup Designin mallin Autumn is in the air, pieniä punaisia omppuja vaikkapa Nallelaan :), Sarin äidin kutomat upeat villasukat - upeat niin väriltään kuin malliltaan ja ne on ihanan paksun tuntuiset. Sari kertoi, että tämä on malli, jonka mukaan hänen äitinsä on monet sukat kutonut.

Tuo Autumn is in the air -malli aivan huutaa minulle, että se on pisteltävä heti, nyt alkaa syksy! Ja niin aion tehdä, eli kunhan saan tuosta yhden Halloween-työn valmiiksi, niin tämä on seuraavana työn alla. Iso työni Curious Cub joutuu vähän odottelemaan, en sitä ihan lähiaikoina ehdi jatkaa, mutta on niin kiva nyt tehdä näitä vuodenaikaan liittyviä pistelyjä.

Pienen syksyisen tyynyn laitan esille alakertaan ja tästä Sarin syksyisestä pistelystä sain lopulta virtaa vaihtaa meille tummemmat verhot, keittiöön syysverhot, tyynynpäälliset sekä vaihdoin myös pöytäliinat, kaikki kynttilät oransseiksi yms. Nyt pikkuinen syystyynykin sopii joukkoon.
Kiitos Sari vielä kerran :)


IN ENGLISH
Hi! Didn´t I get a beautiful seasons exchange from Sari! She has stitched me
Les grilles de Maryse´s chart "Couleurs d´automne" for a little pillow, I just love it. Also she sent me Bittercup Design´s chart Autumn is in the air, which I have to stitch right away - as soon as I get my Halloween picture ready!

This autumn packet was the last one in a seasons exchange and with this packet I got to know who has been sending me packets every season :) Thank you Sari so much!

9 comments:

 1. Onpa ihana seurata mitä kaikkea ihanaa syksyn vaihtopaketit sisältävätkään =D. Tosi kiva vaihto oli tämä, ainoa huono puoli oli se etten siihen itse osallistnut =D

  ReplyDelete
 2. Ihana paketti tämäkin - Sari teki hyvin sulle sopivia lähetyksiä :)!

  ReplyDelete
 3. Ihana syksyinen vaihtoposti! Villasukat on niin nätit, olipa kiva että sait sellaiset kun niistä niin tykkäät. No kukapa ei tykkäisi :)

  Tämä oli kiva vaihto, vois jatkua toisenkin vuoden.

  ReplyDelete
 4. Ihana paketti, tykkän kovasti tuosta tyynystä ja saamasi malli pääsisi minullakin heti työn alle! Mulla meni mönkään arvailuni vaihtoparistasi!

  ReplyDelete
 5. On tuo pieni syyskoriste vaan suloinen oikein tulee siitä hyvälle tuulelle ,minäkin niin tykkään oravista.
  Ne on kivoja otuksia kun naksuttelevat mulle ja kissoille tuolta naapurin metsänreunan männiköstä :)

  Millaista kangasta ne Teidän keittiön syysverhot on ?
  -samaa kuin tuo kaitaliina ?
  Marimekkoa arvelisin :) ???!

  ReplyDelete
 6. Maija, keittiön laskosverhot tosiaan on samaa kuin tuo kaitaliina, arvasit oikein. Mutta näissä olenkin tehnyt yllättävän poikkeuksen, ovat nimittäin Pentikin kangasta parin vuoden takaisesta syysmallistosta. Sitten meillä on Pentikin tuollainen oranssin sävyinen villahuopa ja siihen Aarikan elämänpuuhun vaihdoin oranssit kynttilät. Ym. muuta pientä, niin kyllä näyttää kotoiselta pesältä :) Ne Marimekon valkoiset pellavaiset Heinä-verhot oli jo niiiiiin kesäiset!

  ReplyDelete
 7. Mukava oli kuulla, että paketit olivat mieluisia. Kivalta näyttää syysasetelmasi :)

  ReplyDelete
 8. Kaikki Sarin aikaisemmin lähettämät paketit ovat olleet niin ihania, niin myös tämä syksyinen. Niin kiva vaihto kaiken kaikkiaan.

  ReplyDelete
 9. Hieno vaihto jälleen!

  ReplyDelete