Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

7/30/09

WOW ! WAU!

I got my very first Lizzie Kate exchange and WOW! Tracy from UK has done some absolutely great job. This is so beautiful! Strawberry theme floss tag and needlecase. And look also the glass strawberry bead!
Today when I picked this up from the post office, my husband was laughing I could not wait to get home, I opened the envelope in the car. And when I saw what I got, there were some happy screaming in the car :)
Tracy, I love these!! Thank you.

Sain ensimmäisen Lizzie Kate vaihdon Englannista Tracyltä. Hän on tehnyt uskomattoman upeat mansikka-aiheiset lankatagin ja neulakotelon. Ja katsokaa tuota kaunista lasista mansikkahelmeäkin!
Tänään kun hain paketin postista, en voinut edes odottaa kotiin asti vaan avasin paketin jo autossa. Mieheni naureskeli vieressä innolleni ja kun sain paketin auki ja näin sisällön, autossa kuului ilon kiljahduksia :)
Kiitos Tracy, nämä ovat todella mieleiset!
Closer picturesI sent my LK exchange to USA.

7/27/09

Exchange - Akkainviikon pelastus vaihto

In a Finnish exchange I sent my gift for Helikeiju. She likes red, angels and books so I stitched her a tag where is a reading angel. Helikeiju may hang this to her book shelf or use as a bookmark. This was "something self made".
** Minä lähetin Akkainviikon pelastuspaketin Helikeijulle. Hän kirjoittaa blogissaan pitävänsä mm. punaisesta, enkeleistä ja kirjoista. Niinpä minä pistelin hänelle tagin, jossa on kirjaa lukeva enkeli. Hän voi ripustaa sen vaikkapa kirjahyllyyn tai käyttää kirjanmekkinä. Tämä on vaihdon "jotain itse tehtyä" -osuus."Something nice" was three differeng fabrics she can use for pillows or what ever she thinks of :)
** "Jotain muuta mukavaa" oli kolme kangasta, joista Helikeiju voi tehdä mitä keksiikään. Hänen blgistaan käy ilmi, että hän osaa ommella vaikka mitä! Esim. tässä kirjoituksessa "Kyllä hätä keinot keksii" näkyy hänen tekemänsä lokerikko. Ei kyllä syntyisi meikäläisen käsistä tuollaista.

The whole exchange
Something to eat is now something to drink and it is that delicious summer tee.
** Koko paketti
Jotain syötävää on tässä jotain juotavaa ja se on tuo hyvältä kuulostava kesätee, joka näkyy tässä kuvassa, jossa on koko paketti.Here is a picture of the tag´s back (Tilda-fabric).
** Tässä vielä kuva tagin takapuolesta (Tilda-kankaasta).

Some shopping in Jyväskylä - Ostoksia Jyväskylän reissulta

I visited Jyväskylä last weekend with my friends. We spent the weekend there and had a grat time. I am going to be so old! Because laughing gives you more years to live and we sure did laugh a lot!
From a handi craft shop I bought hardangerfabric and floss. And from another shop I bought these beautiful quilt fabrics.

Viikonloppu meni kavereiden kanssa Jyväskylässä ja meillä oli siis niin hauskaa! Elän varmasti viikonlopun nauruilla noin 110 vuotiaaksi. Eikös sitä sanota, että nauru pidentää ikää :) Käsityöliike Pikkulinnasta ostin hardangerkangasta sekä lankoja, jotta pääsen harjoittelemaan hardangeria! Jostain kävelykadun varrelta olevasta kangaskaupasta ostin nuo kauniit tilkkukankaat. Siellä oli ihan kiva valikoima tilkkukankaita. Ja tietysti ostin taas sellaisia, joita ei voi näyttää, kun lahjoihin/vaihtoihin menevät :)