Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

7/30/09

WOW ! WAU!

I got my very first Lizzie Kate exchange and WOW! Tracy from UK has done some absolutely great job. This is so beautiful! Strawberry theme floss tag and needlecase. And look also the glass strawberry bead!
Today when I picked this up from the post office, my husband was laughing I could not wait to get home, I opened the envelope in the car. And when I saw what I got, there were some happy screaming in the car :)
Tracy, I love these!! Thank you.

Sain ensimmäisen Lizzie Kate vaihdon Englannista Tracyltä. Hän on tehnyt uskomattoman upeat mansikka-aiheiset lankatagin ja neulakotelon. Ja katsokaa tuota kaunista lasista mansikkahelmeäkin!
Tänään kun hain paketin postista, en voinut edes odottaa kotiin asti vaan avasin paketin jo autossa. Mieheni naureskeli vieressä innolleni ja kun sain paketin auki ja näin sisällön, autossa kuului ilon kiljahduksia :)
Kiitos Tracy, nämä ovat todella mieleiset!
Closer picturesI sent my LK exchange to USA.

7 comments:

 1. Kauniin vaihdon olet kyllä saanut! :)

  Minäkin tänään olin melkein yhtä innoissani, kun sain Violariumista postia, tilasin nimittäin sinun suunnittelemasi Everytime is stitching time ja I love colours. Etenkin tuota jälkimmäistä aloin heti suunnitella, että mitä kuvia olisi kiva pistellä minkäkin värisenä... :) Se on ihana malli, kiitos sinulle kun olet suunnitellut sen! :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous31.7.09

  Ihanan kesäinen paketti. Nami, alkoi jälleen tehdä mansikoita mieli :)

  ReplyDelete
 3. Nam, mikä ihanan mansikkainen posti!
  - Tunnustusta sinulle blogissani!

  ReplyDelete
 4. Olen nyt niin ihastunut sinun suunnittelemiisi malleihin, ja toki myös kaikkeen mitä pistelet ja esittelet blogissasi, että päätin jakaa sinulle pienen tunnustuksen. Kurkista siis blogiini! :)

  ReplyDelete
 5. Oi kun ihana! Ymmärrän intosi, mäkin kyllä välillä auon paketeita jo autossa :)

  ReplyDelete
 6. I'd scream too! Beautiful exchange! Fun pieces:)

  ReplyDelete