Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

4/3/13

Tämän blogin viimeinen postaus - ja osoite uuteen!

Hei!
Päätin siivota. Koska mulla on kova siivousvimma :)

Lopetan tämän blogin ylläpidon ja aloitin uuden blogin nimeltä Iloinen Kirsikka. Tervetuloa, uusi blogini löytyy täältä!

3/31/13

Synttärilahjani Maijalle * My birthdaygift for Maija


Meillä on vuosittain Maijan kanssa synttärivaihto. On niin mukavaa, kun on tällainen perinne ja varsin mukavaa on aina synttärilahjaa ideoida ja koota. Tänä vuonna meillä oli pisteltävän lahjan aiheena primitive neulatyyny.
Tein Maijalle uusimmasta mallistani "Travel along needlepillow" matka-arkkuversion ja muutin värejä maijamaisemmiksi. Myös pahvirasian maalasin yhdellä Maijan lempiväreistä. Kuvassa näkyvät keijut lähtivät myös paketin mukana ja tässä keijut esittelevät neulatyynyä.


Keijut kurkkivat matka-neulatyynyn sisälle, että miltä siellä näyttää!


Koska ajattelin, että ehkä ihan primitiivisen neulatyynyn kriteerejä ei yllä oleva matkaversio täytä, niin pistelinpä Maijalle toisenkin uuden mallini(tulossa pian saataville).


Paketissa oli myös kaunis enkeli-taulu, Tilda-peltirasia ja kankaita sekä


... kittejä eli kaunis sudenkorento, joista Maija tykkää, kesäinen mansikka-aihe ja Derwentwaterin Hedgerow-sarjan kesä. Keskimmäisessä pikkukuvassa näkyy Pariisin tuliainen eli Bonheur des damesin toalettilaukku-kitti! Kittejäkin oli näin monta, koska halusin pakettini olevan varsin runsas ja halusin nimenomaan, että siitä riittää iloa pitkään!


....LHN:n toivemalli "Colonial welcome" ja tietenkin pakettiin piti myös jotain prinsessa-juttua laittaa mukaan - tällä kertaa se oli prinsessa-sukat prinsessa peltirasiassa :)


...kirjontalehti ja -lankoja


... ja pari ristipistolehteä, pikkujuttua ym. oli paketissa myös, mutta niistä minulla ei ole kuvaa (Maijan blogista löytyy!)

Sellainen paketti tällä kertaa. Ensi vuonna taas uude kujeet :)


Mukava pääsiäisen jatkoa kaikille ja kiva kun kävit blogissani!
Kirsi