Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

7/16/10

Ihana kesä -vaihto minulta Katrille. Lovely summer -exchange from me to Katri

Minä lähetin Katrille setin, jossa on pellavanauhalle pistelty osa LHN:n Rose samplerista. Nauhan päissä on kiinnitysnauhat eli koristeen voi laittaa kukkapurkin tai vaasin ympärille, kansion kanteen tai vaikka jonkun kotelon kanteen. Tässä muutamia esimerkkejä käyttövaihtoehdoista:
Tikun voi tökätä melkein mihin vain :) Kukkaruukkuun, vaasiin, ilmoitustaululle jne. Tikussa oleva pistely on LHN:n mallista Garden pleasure. Kangas on ruudullinen 28 count pellava. Tätä vaihtoa oli tosi kiva suunnitella, halusin nimittäin tehdä jotain erilaista. Ja oli myös kivat mallit pistellä :)


* * * * *
For Katri I sent this set of roses and flower. She can use them how ever she wants :) but on those pictures above you can see some examples I had in my mind when I was planning this exchange.

The roses in the linien band are from LHN´s Rose sampler and the flower stick is part of LHN´s garden pleasure -chart. Fabric in the stick is gingham linen 28 count. It was my pleasure planning and stitching this lovele summer exchange.

7/15/10

Ihana kesä -vaihto Katrilta minulle. Lovely summer -exchange from Katri to me


Lennun vaihtojen Ihana kesä-vaihdossa sain Katrilta tämän kauniin kesäisen tyynyn. Se on tosi ihana! Malli on Country Cottage Needleworkin. Kiitos Katri! ps. yrittäkääpä lausua nopeasti Appilan apupapin papupata -tyylillä tyynyn teksti "She sells seashells on the seashore" - minulla ainakin menee s:t sekaisin :)
* * * * *
In Lovely summer -exchange I got this beautiful pillow from Katri. The pillow is absolutely awesome. The chart is from Country Cottage Needlework. Thank you Katri!

Vaihtokansio. Exchange folder.

Pistelin joulukuussa vihkooni kannet "Exchanges" eli vaihtokansiosta on kyse. Minulla on siinä vaihdon nimi, määräpäivä, saajan nimi ja osoite sekä tiedot jos jotain mieltymyksiä on vaihtoon liittyen kerrottu tai jotain mistä ei tykkää. Lisäksi on mallin nimi ja kangas ja joihinkin olen lisännyt vähän tietoa työn tekemisestä. Kun vaihto on valmis lisään kuvan. Kuvat ovat kyllä onnettomia "hämäriä" tulosteita kotitulostimella ja päätinkin, että jatkossa teetän valokuvat. Jääpähän parempi muisto itselle, mitä on tehnyt ja lähettänyt maailmalle. Tässä muutama esimerkkisivu vaihtokansiostani:


* * * * *
Last December I stitched covers for my exchange folder where I keep the information about every exchange. The name, address, mailing date, likes and dislikes, chart etc. The pictures are just printed with my printer at home, so they are dark and bad pictures, but I think I shall take real photos for now on. So it leaves me better memories what I have done and sent out.