Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

7/15/10

Vaihtokansio. Exchange folder.

Pistelin joulukuussa vihkooni kannet "Exchanges" eli vaihtokansiosta on kyse. Minulla on siinä vaihdon nimi, määräpäivä, saajan nimi ja osoite sekä tiedot jos jotain mieltymyksiä on vaihtoon liittyen kerrottu tai jotain mistä ei tykkää. Lisäksi on mallin nimi ja kangas ja joihinkin olen lisännyt vähän tietoa työn tekemisestä. Kun vaihto on valmis lisään kuvan. Kuvat ovat kyllä onnettomia "hämäriä" tulosteita kotitulostimella ja päätinkin, että jatkossa teetän valokuvat. Jääpähän parempi muisto itselle, mitä on tehnyt ja lähettänyt maailmalle. Tässä muutama esimerkkisivu vaihtokansiostani:


* * * * *
Last December I stitched covers for my exchange folder where I keep the information about every exchange. The name, address, mailing date, likes and dislikes, chart etc. The pictures are just printed with my printer at home, so they are dark and bad pictures, but I think I shall take real photos for now on. So it leaves me better memories what I have done and sent out.

7 comments:

 1. Onpa hyvä idea! Jälkeenpäin niitä on tosi kiva selailla, ja jää tosiaan itselleen kiva muisto. Voisikin käyttää tätä ideaa itsekin.

  ReplyDelete
 2. Todella kiva idea :) saas kattoo jos vaikka itsekkin innostuisin, nämä blogit kun tuppaa vaihtumaan ja sen myötä myös ne vaihdot jäävät unhoon, tuollaisessa ne pysyisi kivasti yksissä kansissa :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos näistä kuvista. Oli aivan ihana nähdä tätä vaihtovihkosi sisältöä =).

  ReplyDelete
 4. Vaikken itse vaihtoihin osallistunut niin onpa hieno vihko! Koko vihkossa on varmasti kaikkea ihanaa ihailtavaa :)

  ReplyDelete
 5. Voi vitsi, tuommoinenkin täytyisi tehdä! Nyt, kun on jo vaikka kuinka monta askartelu- ja käsityövaihtoa takanapäin, alkaa tyyten unhoittua, kenelle olen tehnyt mitäkin... (Sikäli nolostuttavaa, että voin parin vuoden päästä laittaa saman jutun samalle ihmiselle, kun en muista :D. Piti kovasti pitää tarkkaa päiväkirjaa vaihdoista blogissa, mutta kun kuvatila tulee vähän väliä täyteen, on pakko poistaa jostain... :(. )

  ReplyDelete