Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

7/16/10

Ihana kesä -vaihto minulta Katrille. Lovely summer -exchange from me to Katri

Minä lähetin Katrille setin, jossa on pellavanauhalle pistelty osa LHN:n Rose samplerista. Nauhan päissä on kiinnitysnauhat eli koristeen voi laittaa kukkapurkin tai vaasin ympärille, kansion kanteen tai vaikka jonkun kotelon kanteen. Tässä muutamia esimerkkejä käyttövaihtoehdoista:
Tikun voi tökätä melkein mihin vain :) Kukkaruukkuun, vaasiin, ilmoitustaululle jne. Tikussa oleva pistely on LHN:n mallista Garden pleasure. Kangas on ruudullinen 28 count pellava. Tätä vaihtoa oli tosi kiva suunnitella, halusin nimittäin tehdä jotain erilaista. Ja oli myös kivat mallit pistellä :)


* * * * *
For Katri I sent this set of roses and flower. She can use them how ever she wants :) but on those pictures above you can see some examples I had in my mind when I was planning this exchange.

The roses in the linien band are from LHN´s Rose sampler and the flower stick is part of LHN´s garden pleasure -chart. Fabric in the stick is gingham linen 28 count. It was my pleasure planning and stitching this lovele summer exchange.

10 comments:

 1. Ihana pistely ja kiva idea! :)

  ReplyDelete
 2. Ihanan vaihdon olet pistellyt!

  ReplyDelete
 3. Onpa mainio idea tuo pellavanauha!!! Täältä löytyi muuten muitakin hyviä ideoita, kiitos niistä :) Ihania juttuja blogisi pullollaan!!!

  ReplyDelete
 4. Kiitos vielä kerran tätäkin kautta! Ihania juttuja lähetit!

  ReplyDelete
 5. Sulla on niiiin kivoja uusia ideoita näissä vaihdoissa aina! Uskomattoman ihanat jutut teit Katrille.

  ReplyDelete
 6. Kauniit vaihdot täälläkin!!!

  ReplyDelete
 7. Tosi kivat viimeistelyideat ja kauniit työt muutenkin.

  ReplyDelete
 8. Anonymous24.7.10

  Upean erilaiset viimeistelyideat.

  ReplyDelete
 9. You always make the most beautiful exchanges!!

  ReplyDelete