Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

3/11/10

Kilpailu on päättynyt ja voittaja selvillä!

Kilpailuna oli arvata mitä pistelen. Muutaman päivän välein päivitin tänne vihjekuvan pistelyn edistymisestä. Sääntönä oli, että kuka ensimmäisenä kommentteihin jättää oikean arvauksen, voittaa pistelyn aiheen mukaisen palkinnon. Uuden kuvan myötä sai aina jättää uuden arvauksen. Kilpailussa oli vain yksi sääntö: Jos jollakulla oli tuo malli ja siksi tunnisti pistelyn, ei saanut osallistua, koska se, että muut saavat arvailla, on kaikille kivempaa.

KILPAILUN VOITTAJA ON Pappi puikoissa, onneksi olkoon! Kommentissa numero 14 hän arvasi, että tulossa on sitruuna-aiheinen työ, joka on tässä: Malli on Point de Croix -lehdestä, mutta löytyy myös ilmaismallina täältä.

Ja palkintona lähtee DMC:n Secret Perfume kitti, jossa on kaikki tarvittava sitruunoiden pistelyyn ja langat tuoksuvat tietenkin sitruunalta :) Onnea vielä kerran!

Outi, kilpailun voittaja oli just taannoin tehnyt itselleen sitruunapirtelöä - eikö olekin uskomaton sattuma! Tämän kilpailun loppuhuipennukseksi saamme voittajan ohjeen sitruunapirtelöön. Oikein kirpeää kevättä kaikille!

OHJE:
* Noin 2 dl vaniljajäätelöä, pari rkl maitoa, 1 sitruuna ja 1 banaani.
* Jäätelön tilalta voi käyttää maustamatonta jugurttia, ja jos sitruuna tuntuu liian happamalta, sen voi korvata osin appelsiinilla.
* Jos taas happamuutta saisi olla lisääkin, banaanin voi jättää pois :)

____________________________________________

Kilpailun kuvat näet näistä:

Kuva 1 (10.3.)

Vihje: Minulla on kova kevään kaipuu! (ja tällä tarkoitin sitä, että kaikki mihin silmäni nykyään iskee kiinni, on joko keltaista tai vihreää :)

Kuva 2 (12.3.)


Kuva 3
(15.3.)
Viikonloppuna en ehtinyt yhtään pistellä, joten paljoa ei ole työ edistynyt, mutta vähän jotain uutta on jo mukana. Ja jännitys tiivistyy - viimeistään ylihuomenna tulee kuva, josta joku voi jo arvata oikean vastauksen!

Kuva 4 (17.3.)

Hand dyed threads - Käsinvärjätyt langat

I don´t have a lot of hand dyed flosses. But last Sunday I found these folder pockets from a flea market and now my flosses are in order :)

Minulla ei ole montaa käsinvärjättyä lankaa, mutta nyt nekin mitä on, ovat hyvin pakattu, kun löysyin kirpparilta tuollaisia kansiotaskuja.