Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

9/1/11

Synttärilahjani Minnalle * My birthday gift for Minna

Meillä oli Minnan kanssa privavaihto synttäriteemalla. Minähän sain omani jo helmikuussa ja nyt oli Minnan vuoro saada minulta lahja. Pistelin hänelle ostamaani lokerikkoon päällisen sekä pariin laatikkoon kyltit "buttons" ja "charms".Laatikoiden sisältä löytyi sitten lisää lahjoja, mm. kaunista syksyn sävyistä talokangasta, nappeja ja koristeita.

Kortin pistelinkin tällä kertaa silkkinauhakirjonnalla, jota nyt niin kovasti haluaisin tehdä, kun vaan ehtisi...

Lähikuva kortistaIN ENGLISH

I sent Minna this box with goodies for her birthday. The card I made in silk ribbon embroidery, which I would like to learn more... need some more time in my days :)

Mukavaakin mukavampi päivä! Vieraita ja ostoksia :)


Anni
kävi meillä tänään ja meillä hurahti varmaan viisi tuntia ihan huomaamatta! Voi että mitkä ihanat tuliaiset Anni toi! Siilit on kynttilöitä, joita meillä ei kylläkään raaskita polttaa, mutta luulenpa, että nuo onkin yleensä koristeina. Meillä siileistä osa pääsee yhteen tiettyyn juttuun, mutta siitäpä en voi vielä kuvaa laittaa, kun se "juttu" vaatii vielä täytettä...

Rp-aiheisten keskustelujen lisäksi me oltiin Annin kanssa jo ihan Lontoossa :) Mehän olemme siis menossa lokakuun alussa Lontooseen Knitting and stitching -messuille ja menojalka vipattaa, lompakon nyörit on löystytetty ja ostoslista on ainakin jo päässä hyvällä alulla. Hauska sattuma, että tänä aamuna tuli postissa E-baysta tilaamani Lontoo-aiheiset napit, joten pääsimme Annin kanssa fiilistelemään. Minä aion nimittäin pistellä jonkun kivan Lontoo-aiheisen mallin matkamuistoksi ja kiinnitän siihen yhden napeista.

Samalta myyjältä ostin myös ihastuttavan talvisen eläinkankaan, jota käytän joulutöissä sekä 42 kpl tilkkukangasnipun, joka on niin syötävän suloinen, että!

Tässä osa kankaista lähempään tarkasteluun

Täytyy sanoa, että montaa pistoa en päivän aikana saanut aikaiseksi ja kaksi kertaa piti purkaa. Ei tuo moniajo oikein toiminut, kun suu kävi ja kaikenlaista siinä ihmeteltiin, niin pistot jäi vähän toisarvoiseen asemaan. Mutta laitetaanpa kuitenkin edistyskuva tämän hetken pistelystä, joka on siis uusimmasta Cross stitch gold -lehdestä . Kyllä se alkaa jo pöllöltä näyttää :)

Tunnustuksen vastaukset

Sari jätti minulle blogitunnustuksen ja kyselyn vastattavaksi - kiitos!

1. Suosikkiväri: sininen
2. Suosikkieläin: kissa
3. Suosikkinumero: 4
4. Suosikki alkoholiton juoma: kahvi
5. Facebook vai Twitter? Facebook
6. Intohimosi: ristipistot, nukkekotiaskartelut, lukeminen, shoppailu
7. Saada vai antaa lahja? antaa (ja tietysti tykkään myös saada lahjoja)
8. Suosikkikuvio: sydän
9. Suosikkiviikonpäivä: lauantai
10. Suosikkikukka: vaikea kysymys... ruusu on ainakin nätti, liljat myös, hyasintti, hortensia... ei tähän voi vastata :)

Tämä on tainnut jo niin monen blogiin ehtiä, että en jaa tarkalleen vaan tämän saa kuka vain tästä ottaa!

8/30/11

Beatrix Potter -pistelyjä

Teki mieli pistellä Beatrix Potter -hahmoja. Nämä on ihan pikkumalleja, jotka sain nopsaan aikaiseksi. Vasemman puoleinen Petteri Kaniini on oikea miniatyyri :) Kangas on kaikissa sama eli 28 count pellava ja pikkiriikkinen Petteri on pistelty yhden yli. Huh. Taitaapa tämä kani mennä nukkekotiin vaikkapa tyynyksi.

Kirja- ja lehtiostoksia

Tilasin Adlibriksesta pari nukkekotikirjaa ja aivan ihanan Doodle stitching -kirjan. Prismasta käteen jäi Cross stitch gold -lehti, jonka ostin ihan vain noiden syksyisten mallien takia. Mallit on mielestäni tosi nättejä ja aionkin ainakin kaksi niistä pistellä. Nyt tuntuu niin ihanan syksyiseltä :)

ps. Arvaatteko minkä näistä pistelen ensimmäiseksi?

Ihastuttava Vaihtuvat vuodenajat -vaihto

Hei,
Mari on avannut Pretty exchanges -blogissa ihastuttavan vuodenaikoihin liittyvän vaihdon, käykäähän tutustumassa ja ilmoittaudutaan sankoin joukoin :)