Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

9/1/11

Mukavaakin mukavampi päivä! Vieraita ja ostoksia :)


Anni
kävi meillä tänään ja meillä hurahti varmaan viisi tuntia ihan huomaamatta! Voi että mitkä ihanat tuliaiset Anni toi! Siilit on kynttilöitä, joita meillä ei kylläkään raaskita polttaa, mutta luulenpa, että nuo onkin yleensä koristeina. Meillä siileistä osa pääsee yhteen tiettyyn juttuun, mutta siitäpä en voi vielä kuvaa laittaa, kun se "juttu" vaatii vielä täytettä...

Rp-aiheisten keskustelujen lisäksi me oltiin Annin kanssa jo ihan Lontoossa :) Mehän olemme siis menossa lokakuun alussa Lontooseen Knitting and stitching -messuille ja menojalka vipattaa, lompakon nyörit on löystytetty ja ostoslista on ainakin jo päässä hyvällä alulla. Hauska sattuma, että tänä aamuna tuli postissa E-baysta tilaamani Lontoo-aiheiset napit, joten pääsimme Annin kanssa fiilistelemään. Minä aion nimittäin pistellä jonkun kivan Lontoo-aiheisen mallin matkamuistoksi ja kiinnitän siihen yhden napeista.

Samalta myyjältä ostin myös ihastuttavan talvisen eläinkankaan, jota käytän joulutöissä sekä 42 kpl tilkkukangasnipun, joka on niin syötävän suloinen, että!

Tässä osa kankaista lähempään tarkasteluun

Täytyy sanoa, että montaa pistoa en päivän aikana saanut aikaiseksi ja kaksi kertaa piti purkaa. Ei tuo moniajo oikein toiminut, kun suu kävi ja kaikenlaista siinä ihmeteltiin, niin pistot jäi vähän toisarvoiseen asemaan. Mutta laitetaanpa kuitenkin edistyskuva tämän hetken pistelystä, joka on siis uusimmasta Cross stitch gold -lehdestä . Kyllä se alkaa jo pöllöltä näyttää :)

5 comments:

 1. Oi miten hienoja kankaita olet löytänyt! Hyvää matkaa Lontooseen, kiva kun olette jo päässeet matkatunnelmaan.
  Hieno pöllö tulossa!
  Oikein hyvää syyskuun alkua!

  ReplyDelete
 2. Hienot tuliaiset sait. Ihan se tosiaa näyttää pöllölle :)

  ReplyDelete
 3. Voi, kuinka ihania nuo Lontoo-aiheiset napit! Sääli, kun meikäläinen ei tämän heikon pumppunsa kanssa uskalla matkustaa maailmalle :(. (Ts. en kumminkaan osaisi selostaa englanniksi sydänvikaani, jos tulisi joku ongelma matkalla. Kun eivät tunnu kaikki suomalaisetkaan lääkärit asiasta mittään ymmärtävän...)

  ReplyDelete
 4. Tosi ihania kankaita, voiko olla viehättävämpää kuin tuo talvinen eläinaiheinen!!!
  Kiva pöllö valmistumassa.
  Onpas teillä mukava reissu tiedossa, odottaminenkin on jo niin kivaa.

  ReplyDelete