Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/17/10

Yllätyspaketti! - A surprise

Maijalta blogista Lumivalko ja Ruusunpuna tuli eilen postissa näin kaunis sydän joulutervehdykseksi. Voi kiitos kiitos ihanasta ylläristä! Tämä roikkuu nyt meidän eteisessä.

Joulupakettien ihailua

Oi voi... näiden(kin) kanssa täytyy vielä viikko odotella...

Irmeliltä tulleet joululahjat

Leenalta tulleet joululahjat
Eivätkö ole kaikki ihanasti pakattujakin. Niin kauniit paketit. Oi voi...

Joulukalenterin luukku 17 - Christmas calender day 17


Voihan pöllö! Minnan paketista tänään pöllähti pöllö-nenäliinoja ja pienen pieneen pakettiin pakattu pöllö-pyyhe. Ei pöllömpi joulukalenterin luukku :) Kiitos näistä! Ps. tuo pyyhe siis "kasvaa" oikeaan kokoonsa, kun sen kastaa lämpimään veteen. Kaikkea ne keksijät keksii.

12/16/10

Joulukalenterin luukku 16 - Christmas calender day 16


Minun lahjani Minnalle - My gift for Minna
Ensin esittelen teille kokeilun, jollaista en ollut aiemmin tehnyt eli pistelin kellotaulun. Etsin pienet ristipistoharrastukseen sopivat kuvat ja pistelin ne. Sitten otin miehen hätiin ja pyysin irrottamaan viisarit. Liimasin kellotaulun kotiliimalla, mutta se ei ehkä ollut paras mahdollinen liima tähän tarkoitukseen. Ihan hyvä tuli, ei siinä mitään, mutta tuotekehityksen myötä suosittelen kangasliimaa. Ennen liimausta ja leikkaamista silitin tukikankaan pistelykankaan taakse. Helmet kiinnitin vasta sitten, kun tukikangas oli paikallaan.
* * * *
For Minna I made a clock. This was something new for me, but it became out just fine.

Minun lahjani Marille - My gift for Mari
EDIT: Sain juuri Marilta viestiä, että hänkin on tänään avannut kello-paketin, josta kovasti tykkäsi :) Tässä vielä kuva Marin kellosta (sama pistelyaihe, värit vähän eri)


Marilta minulle - From Mari to me
Minä sain tänäaamuna Marilta kahta erilaista nättiä nauhaa. Toinen sopii jouluunkin, koska on pieniä punaisia sydämiä ja toinen on ihanan kesäinen. Kiitos!
* * * *
From Mari I got these two nice ribbons. The other one goes with Christmas or Valentines day and the other one is lovely for summer projects. Thank you.

12/15/10

Jouluvaihtoni Outille - Christmas exchange for Outi

Lennun jouluvaihdossa sain parikseni Outin. Kirjoitin hänelle kirjeen vaihdon mukaan, että jokos hän alkaa minuun kyllästyä, sillä meillä oli juuri privavaihto jouluisen mailartin tiimoilta ja lisäksi olemme sopineet privavaihdon synttärilahjavaihtoon.

Pyysin Lennua kysymään Outilta, että mitkä ovat hänen lempivärinsä joulussa. Vastaus kuului, että sininen, musta ja hopea. Ensin meni luu kurkkuun - että mitäs jouluista nyt noista väreistä saisin aikaiseksi. Sitten keksin! Outi tykkää tekstillisistä malleista ja Lennu oli pyynnöstäni tiedustellut myös Outin lempijoululaulua ja se on Pieni rumpalipoika "Come they told me, pa rum pum pum pum, A new born King to see, pa rum pum pum pum, Our finest gifts we bring, pa rum pum pum pum, To lay before the King, pa rum pum pum pum" jne. Päätin pistellä hänelle alun tuosta laulusta ja viimeistelin sen kuuseksi. Vaihdon teemaksi muodostui joulukoristeet.

Ja koska Outi tykkää myös Vintage-tyylistä, tein toisen joulukoristeen, jossa on vanhan ajan tyttö luistelemassa.

Ja joulukoristeteeman täydensi mukaan laitettava lahja, joka oli kolme erilaista Pentikin joulu(kuusen)koristetta. Eivät ehkä näy näissä kuvissa kovin hyvin, mutta Outin postauksessa näkyy. Minä en raaskinut Pentikin hienoa pakettia avata kuvausta varten.


Pisteenä i:n päälle löysin kirpparilta upean peltirasian, johon joulukoristeet pakkasin. Tämä rasia oli mielestäni tosi nätti.Tämän vaihdon tekeminen oli suorastaan nautinto. Kun saa oikein hyvän idean, on todella kiva toteuttaa sitä. Ja itsekin sain niin upean vaihdon, että vieläkin huokailen :) Kiitos siis Lennulle oikein kovasti Jouluvaihdon järjestämisestä!

Kun vastasin tänään Outin sähköpostiin, jossa hän ihanan vuolaasti kiitteli tästä jouluvaihdosta, minun oli ihan pakko häntä vähän kiusata, että nyt kun jouluvaihto on pulkassa, aloitan synttärilahjan tekemisen. Ja nimenomaan kiusasin sillä, että minulla on siihenkin uusi idea ja voisinpa lyödä vaikka vetoa, että hän huokailee sitäkin avatessaan sitten tammikuussa. Pysykäähän kuulolla ristipistoystäväni :)

Jouluvaihto osui ja upposi :) Christmas exchange

Sain Minnalta niin täydellisen täsmävaihdon; on ihan pakko uskoa, että hän tuntee ja tietää minun makuni, samoin kuin meidän sisustuksen, onhan Minna käynyt meillä muutaman kerran. Tämä Lennun jouluvaihdon lahja on täydellinen meille väreiltään ja tyyliltään. Tykkään tästä ihan älyttömän paljon!
Sain myös kauniin Tournicotonin mallin, jonka varmasti pistelen ensi jouluksi. Malli on tosi ihana. Huomioikaahan myös, että paketin teema "noel" jatkuu kautta linjan, taulussa, kortissa ja ristipistomallissa :) Kiitos Minna paketista, olen tosi onnellinen näistä :)Kuusi-taulu pääsi meidän eteisen seinälle ja tämä on suoraan vastapäätä ulko-ovea, joten jokainen sisään astuva näkee tuon kauniin taulun.

Kun saapuneen kuoren avasin ja näin nämä paketit, ajattelin heti, että vaihto on joltakulta, joka minut tuntee, sillä jo itse paketit olivat niin minun makuuni, yksinkertaisen tyylikkäitä. Sitten kun nämä paketit avasin, kuului kiljaisu kuulemma Minnalle asti!

Joulukalenterin luukku 15 - Christmas calender day 15

Tämä söpö pöllö lensi luokseni :) Da daa - pöllö on Minnan itsensä tekemä!
Kiitos tästä söpöläisestä!
* * * *
This cute little owl fly to me :) Minna has made it her self! Thank you Minna

12/14/10

Joulukalenterin luukku 14 - Christmas calender day 14


Sain Marilta kivoja kankaita, jotka ovat molemmat lempiaiheitani eli maatuskoja ja Beatrix Potteria. Kiitos :)

Minun lahjani Minnalle - My gift for Minna
Tänään on Minna avannut paketin, josta paljastui jo kesällä lomareissullamme Ruotsista ostamani todella kaunis peltirasia. Rasia on kivan oloisesta pikkukaupungista nimeltä Lidköping. Siellä oli tosi monta ihastuttavaa sisustusputiikkia.
Rasiassa voi säilyttää postimerkkeja tai pakettikortteja. Nappeja tai nauhoja. Tai ihan mitä vain :)

12/13/10

Yllätyslahja Jaanalta - Surprise gift from Jaana


Lainasin Jaanalle yksiväristen mallien Anges-kirjaa ja hän palautti kirjan minulle ihastuttavan yllätyksen kera. Sain kauniin tilkkusydämen, joka nyt koristaa meidän rappujen kaidetta yläkerran päässä. Kiitos Jaana kiittämisestä :)

Mukana oli myös kaunis kortti. Onkohan Jaanan itsensä tekemä...?

Joulukalenterin luukku 13- Christmas calender day 13


Tosi nättejä kankaita viimeistelyyn. Ettei vain olisi Tildaa? Kiitos Minnalle, hän taisi muistaa, että rakastan kaikkia kauniita kankaita.
* * * *
Beautiful fabrics (Tilda) to use in finishing. I just love these. Thank you Minna.

Joulukalenterin luukku 12 - Christmas calender day 12


12. päivän paketista paljastui uusi joulukoriste kuuseemme! Minähän siis toivon aina vaan itse tehtyjä joulukuusenkoristeita, sillä kuusessamme saa olla vain itsetehtyjä koristeita! Kiitos Marille.
* * * *
I always hope for self made Christmas decorations for gift. I only put self made decorations in our Christmas tree! Thank you Mari for this lovely deco.

Minun lahjani Marille - My gift for Mari


Mukana oli myös kirpparilta löydetty Pentikin nalle, jolle tuunasin Joulun kunniaksi siivet selkään :)

Joulukalenterin luukku 11 - Christmas calender day 11


Virolainen ristipistolehti! Ihan uusi tuttavuus minulle. Nauratti teksti, se on niin hassun kuuloista. Esim. nukkekotimalli oli nukumaja :) Kiitos tästä Minnalle!
* * * *
Estonian cross stitch magazine is something new for me. I like this! Thank you Minna.

Minun lahjani Minnalle - My gift for Minna