Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/16/10

Joulukalenterin luukku 16 - Christmas calender day 16


Minun lahjani Minnalle - My gift for Minna
Ensin esittelen teille kokeilun, jollaista en ollut aiemmin tehnyt eli pistelin kellotaulun. Etsin pienet ristipistoharrastukseen sopivat kuvat ja pistelin ne. Sitten otin miehen hätiin ja pyysin irrottamaan viisarit. Liimasin kellotaulun kotiliimalla, mutta se ei ehkä ollut paras mahdollinen liima tähän tarkoitukseen. Ihan hyvä tuli, ei siinä mitään, mutta tuotekehityksen myötä suosittelen kangasliimaa. Ennen liimausta ja leikkaamista silitin tukikankaan pistelykankaan taakse. Helmet kiinnitin vasta sitten, kun tukikangas oli paikallaan.
* * * *
For Minna I made a clock. This was something new for me, but it became out just fine.

Minun lahjani Marille - My gift for Mari
EDIT: Sain juuri Marilta viestiä, että hänkin on tänään avannut kello-paketin, josta kovasti tykkäsi :) Tässä vielä kuva Marin kellosta (sama pistelyaihe, värit vähän eri)


Marilta minulle - From Mari to me
Minä sain tänäaamuna Marilta kahta erilaista nättiä nauhaa. Toinen sopii jouluunkin, koska on pieniä punaisia sydämiä ja toinen on ihanan kesäinen. Kiitos!
* * * *
From Mari I got these two nice ribbons. The other one goes with Christmas or Valentines day and the other one is lovely for summer projects. Thank you.

4 comments:

 1. Pirkan nestemäinen liima on muuten hyvää paitsi askarteluun, myös kangasjuttuihin: kuivuu näkymättömäksi ;). (Ainakin minun tekstiililiimani suttaa...)
  Kivat kellotaulut.

  ReplyDelete
 2. ja kummatkin kellot tais päästä pistelynurkkauksiin :)

  ReplyDelete
 3. ja kiitos vielä tätäkin kautta oli kyllä kivan erikoinen :)

  ReplyDelete
 4. Upeat kellot, ja kiitos että kerroit valmistusohjeet, mietinkin miten olet kellot tehnyt, kun ihastelin niitä Minnan ja Marin blogeissa.

  ReplyDelete