Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

3/28/11

Synttärilahja Maijalle * A birthdaygift for Maija

Täällä täytetään vuosia ja laitoin Maijalle synttäripaketin.

Paketista Maija sai nostella esille neulatyynykupin alulautasineen, muistivihon, enkeli-koristeen, DMC:n mansikkakitin+tuoksulankaa, mansikkahelmen, hauskaa pilkullista aidaa sekä Laura Ashleyn kaunista ruusukangasta. Halusin Maijan pakettiin laittaa jotain viimeistelykangastakin. Tuo Ashleyn kangas minulla on ollut jo muutaman vuoden, joten se löytyi siis omista varastoista, mutta tuntui olevan nappijuttu just Maijalle, joka tykkää ruusuista, joten ei kun pakettiin :)

Tässä vielä neulatyynykuppi lähikuvassa. Kupit on nyt loppu, täytyy tehdä kirpparikierros ja hankkia lisää. Mitä ihanampia kuppejahan tosiaan kirppareilta saa yleensä eurolla parilla.

Muistivihkoon liimasin kannet kauniista ompelu&kirjonta-aiheisesta kankaasta. M-kirjain oli puuvalmis, ostin sen askartelukaupasta ja maalasin nopeasti kuivuvalla vesiohenteisella akryylimaalilla ja liimasin kanteen.Tässä vielä sisäpuolelta kuva omistuskirjoituksesta ja kuva näköjään iloisesti kallellaan...

Paljon onnea Maijalle!

Ostoksia - kuinkas muuten! Some shopping again!

Ja näin on taas viikko lähtenyt liikkeelle. Kovin vähän olen viime aikoina ehtinyt blogia päivittämään ja olen huomannut vähän samaa ilmiötä muissakin blogeissa... vai olenko väärässä? Mutta onhan se kiva aina välillä jotain laittaa tännekin, niin ette luule minun vallan hävinneen blogimaailmasta. Yllätys yllätys, olen tehnyt ostoksia. Niin, tämä ei tosiaan taida olla kenellekään yllätys :) :) No, minulla on se sairaus... shopaholic.

Huutonetista huusin useita kohteita, jotka olivat kankaita, nauhoja ja nappeja. Ja kun oli kaikissa kohteissa sama myyjä, niin tulivat sitten yhdessä paketissa. Oli kuin synttäri- tai joululahjaa olisi avannut. Kaikki oli tosi kivoja ja varsinkin nuo puunapit on ihania ja ne on aika isojakin, joten sopivat vaikka takkiin tai laukkuun. Takkia en osaa tehdä, mutta laukun kyllä :)

Violariumista tilailin lehtiä, kun haluan aina täydentää keräämäni lehtisarjat puuttuvilla numeroilla.Creation poind de croix oli teemanumero, jossa oli erilaisia malleja, jotka sopivat pisteltynä tuohon kehykseen. Mukana oli myös lankoja. Kehyksen voi maalatakin, mutta en ole vielä päättänyt minkä mallin pistelisin.