Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

1/4/13

Emman Joulukalenteri Maijalta

Hei!
Emmakin sai Maijalta Joulukalenteripaketteja, kaikkea ihanaa! Otin tähän muutaman kuvan ihanuuksista, koska Emma ei itse ole ainakaan vielä blogiaan päivittänyt...

Maija oli kesällä kysynyt Emmalta, että mistä satuhahmoista hän tykkää. Emma oli vastannut, että Nalle Puhista ja yksi lemppari on Nasu. Niinpä kalenteripaketeista paljastui mm. Nalle Puh -pehmo ja vieläpä pienen pieni Nalle Puh -avaimenperä tms. koristeeksi sopiva "roikko". Kuvassa Puhit poseeraavat viime kesänä ostetun ison Puhin kanssa.

Ja näin kauniin, söpöisen Nasu-tyynynkin Maija oli ehtinyt Emmalle pistellä! Tämä on tosi nätti ja mieleinen tyyny joka sopii mainiosti jo sängyn päällä olevien tyynyjen kaveriksi!

Emman leipomisharrastuskin oli muistettu kalenterilahjoissa. Kuvassa muffinivuokia ja herkullinen Green Gaten keittiöpyyhe.

Emma oli kaikista saamistaan lahjoista tosi onnellinen. Välillä ilme oli ihan epäuskoinen, kun hän oli paketin avannut - että saanko minä tosiaan tällaisen ihanan :)

Kiitos Maijalle, kun rakasta pientä tyttöäni näin ilahdutit!1/3/13

Vanhasta villapaidasta tuunattu rasia ja muita itse tehtyjä lahjoja!

Heippa!

Vielä täytyy muutama kuva teille näyttää joululahjoista. Äidiltä sain säilytyslaatikon, jonka hän on tuunannut vanhasta villapaidasta. Mielestäni tuo samaisesta villapaidan kuviosta tehty sydän kannen päällä on piste iin päälle! Laatikko on kenkälaatikko, joka on maalattu punaisella maalilla.

Sain vanhemmiltani myös yhteisenä lahjana toisenkin laatikon. Isä teki laaatikon vanerista ja äiti on päällystänyt sen vanhalla kuvalla (ja kuva on lakattu päältä, joten kestää kulutusta ja pyyhkimistä!). Tämäkin on niin ihastuttava ja sopii minun makuuni oikein mainiosti!
Säilytyslaatikoita ei koskaan voi olla liikaa. Niitä tarvitaan yhden jos toisenkin tavaran säilytykseen. Äitini onkin tehnyt vuosien varrella minulle monen moisia laatikoita ja ajattelin, että voisin niistä tehdä postauksen Emmulin blogiin jakaakseni kierrätyksen ja tuunauksen sanomaa :) Eli "ideoita" otsikon alle tulee sitten lähiaikoina.


Ristipisteltyjä pikkulahjoja
Emmalta sain ihastuttavan nukkekodin taulun. Hän oli ihan itse salaa pistellyt minulle lumiukkotaulun! Kyllä silmät kostuivat tästä lahjasta. Ja huom! Päällipistot on samaan suuntaan :)

Samassa kuvassa näkyy Marilta kalenterissa saamani erittäin kaunis God Jul -tyyny ja jo aiemminkin esitelty Outin tekemä raanu, josta tykkään myös kuin hullu puurosta :)