Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

1/3/13

Vanhasta villapaidasta tuunattu rasia ja muita itse tehtyjä lahjoja!

Heippa!

Vielä täytyy muutama kuva teille näyttää joululahjoista. Äidiltä sain säilytyslaatikon, jonka hän on tuunannut vanhasta villapaidasta. Mielestäni tuo samaisesta villapaidan kuviosta tehty sydän kannen päällä on piste iin päälle! Laatikko on kenkälaatikko, joka on maalattu punaisella maalilla.

Sain vanhemmiltani myös yhteisenä lahjana toisenkin laatikon. Isä teki laaatikon vanerista ja äiti on päällystänyt sen vanhalla kuvalla (ja kuva on lakattu päältä, joten kestää kulutusta ja pyyhkimistä!). Tämäkin on niin ihastuttava ja sopii minun makuuni oikein mainiosti!
Säilytyslaatikoita ei koskaan voi olla liikaa. Niitä tarvitaan yhden jos toisenkin tavaran säilytykseen. Äitini onkin tehnyt vuosien varrella minulle monen moisia laatikoita ja ajattelin, että voisin niistä tehdä postauksen Emmulin blogiin jakaakseni kierrätyksen ja tuunauksen sanomaa :) Eli "ideoita" otsikon alle tulee sitten lähiaikoina.


Ristipisteltyjä pikkulahjoja
Emmalta sain ihastuttavan nukkekodin taulun. Hän oli ihan itse salaa pistellyt minulle lumiukkotaulun! Kyllä silmät kostuivat tästä lahjasta. Ja huom! Päällipistot on samaan suuntaan :)

Samassa kuvassa näkyy Marilta kalenterissa saamani erittäin kaunis God Jul -tyyny ja jo aiemminkin esitelty Outin tekemä raanu, josta tykkään myös kuin hullu puurosta :)

3 comments:

 1. Hauskasti tuunattu villapaita! :)

  ReplyDelete
 2. Niin kivat laatikot. Tuo villapaitalaatikko on kyllä ihan huippuihana :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous6.1.13

  Onpa hauska tuo villapaitalaatikko! Sinulla on kätevät vanhemmat(kin) - ja tyttö kans; suloinen lumiukko :).

  ReplyDelete