Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

8/13/10

Magical MA


Mail art Friends -ryhmän MA-kierroksella aiheena oli Magical. Tein Aw:lle Malesiaan lohikäärmeen, joka on mielestäni tosi taianomainen hahmo. Vaikka en aidasta tykkää, edes pistellä, tein tämän kuitenkin aida-kankaalle, koska kangas kimaltelee ja se sopi mielestäni aiheeseen. Kimaltelu ei varmaankaan näy kuvassa.
* * * * *
I sent Magical MA to Aw in Malaysia. This ma-round was at Mail art friend -group. I stitched Fc a dragon, which is very magical for me :) Although I don´t like aida, or stitching on aida, this time the glitter in this fabric made me stitch on it. The glitter was suitable for this magical-theme. I don´t think the glitter will show in the picture...

Taakse liimasin vielä Hand made -tarran, jossa oli nimeni ja osoitteeni.
* * * * *
Back side I added a sticker "hand made" with my name and address.

8/12/10

Syyspiristäjä - Autumn exchange

Syyspiristysvaihdon salainen ystäväni lähetti minulle tervehdyksen, kortin ja pussillisen kivoja nappeja. Kiitos, piristit ilman muuta päivääni :)
* * * * *
From my secret exchange partner I got this nice greeting yesterday :)

Ostoksia - Shopping

Sewandso-verkkokaupasta tuli läjä rp-kamaa ja tietysti taas osa on piilossa kuvauksilta...
* * * * *
My new stash from sewandso. Also there were some presents but no picture from those...

Olen jo pitkään etsinyt vuodenaikasarjaa pisteltäväksi ja vihdoin osui kohdalle setti, joka sytytti. Alan pistellä settiä heti kun SAL-työni on valmis. Aloitan syksystä, se kun on ajankohtainen ja varmasti ennen joulua saan talven valmiiksi. Sitten kun siirrytään kohti kevättä, on kevätmallin vuoro ja kesä siihen perään. Tästä tulee varmasti ihana taulusarja, vai mitä!?
* * * * *
For a long time I have looked for a season charts and this set was something I like. I shall start stitching as soon as I have finished my SAL. I start from autumn chart.


Huutonetista huusin pienen palan kana-kangasta.
* * * * *
This is just a little peace of fabric I bought from flea market.